Aflată pe penultimul loc în Premier League, Aston Villa a reușit să deschidă scorul împotriva lui Chelsea în minutul 43, prin Kortney Hause. Fundașul gazdelor a reluat în primă fază mingea centrată de Douglas Luiz, însă Kepa a reușit să respingă. Hause a urmărit balonul și a șutat spre poartă și a doua oară, iar portarul lui Chelsea n-a mai putut să intervină.
Cel mai scump goalkeeper din lume a reușit să salveze 56,6% dintre șuturile primite pe spațiul porții în sezonul actual. Potrivit Squawka, spaniolul are cel mai slab procentaj dintre toți portarii din Premier League care au bifat cel puțin 12 apariții în stagiunea curentă.
U-19 Euro
Euro u19 | Anglia este campioană, după o victorie obținută în prelungirile finalei cu Israelul
ACUM 12 ORE

Premier League: Aston Villa - Chelsea 1-2. Azpilicueta, omul cu assist-urile

Aflată în cursa pentru un loc de Champions League, Chelsea a întors rezultatul într-un interval de numai 2 minute. Azpilicueta a fost omul cu assist-urile în duelul cu Aston Villa, reușind să-i servească excelent pe Pulisic și Giroud. În minutul 60, fundașul iberic l-a găsit pe Pulisic cu o centrare la bara a doua, de unde americanul a reluat sub transversală. Peste numai 2 minute, Azpilicueta i-a pasat lui Giroud în centrul careului, francezul a făcut o piruetă și a finalizat cu un șut aproape de vinclul porții.

Chelsea, două goluri în doar două minute contra lui Villa

Azpilicueta a reușit cele mai multe assist-uri în tricoul lui Chelsea, în sezonul actual, la egalitate cu Willian: 5.

Premier League: Aston Villa - Chelsea 1-2. Formația lui Lampard s-a apropiat de podium

Grație victoriei din această seară, Chelsea s-a apropiat la 4 puncte de Leicester, formația aflată pe locul 3, și s-a distanțat la 5 puncte de Manchester United, o altă pretendentă la locurile de Champions League. În cealaltă tabără, Aston Villa rămâne în zona retrogradării, pe penultima poziție, cu un punct sub linia "roșie".
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15