Aflată pe penultimul loc în Premier League, Aston Villa a reușit să deschidă scorul împotriva lui Chelsea în minutul 43, prin Kortney Hause. Fundașul gazdelor a reluat în primă fază mingea centrată de Douglas Luiz, însă Kepa a reușit să respingă. Hause a urmărit balonul și a șutat spre poartă și a doua oară, iar portarul lui Chelsea n-a mai putut să intervină.
Cel mai scump goalkeeper din lume a reușit să salveze 56,6% dintre șuturile primite pe spațiul porții în sezonul actual. Potrivit Squawka, spaniolul are cel mai slab procentaj dintre toți portarii din Premier League care au bifat cel puțin 12 apariții în stagiunea curentă.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Sadio Mane, prioritatea unui club de top din Europa în această vară
23/05/2022 LA 09:58

Premier League: Aston Villa - Chelsea 1-2. Azpilicueta, omul cu assist-urile

Aflată în cursa pentru un loc de Champions League, Chelsea a întors rezultatul într-un interval de numai 2 minute. Azpilicueta a fost omul cu assist-urile în duelul cu Aston Villa, reușind să-i servească excelent pe Pulisic și Giroud. În minutul 60, fundașul iberic l-a găsit pe Pulisic cu o centrare la bara a doua, de unde americanul a reluat sub transversală. Peste numai 2 minute, Azpilicueta i-a pasat lui Giroud în centrul careului, francezul a făcut o piruetă și a finalizat cu un șut aproape de vinclul porții.

Chelsea, două goluri în doar două minute contra lui Villa

Azpilicueta a reușit cele mai multe assist-uri în tricoul lui Chelsea, în sezonul actual, la egalitate cu Willian: 5.

Premier League: Aston Villa - Chelsea 1-2. Formația lui Lampard s-a apropiat de podium

Grație victoriei din această seară, Chelsea s-a apropiat la 4 puncte de Leicester, formația aflată pe locul 3, și s-a distanțat la 5 puncte de Manchester United, o altă pretendentă la locurile de Champions League. În cealaltă tabără, Aston Villa rămâne în zona retrogradării, pe penultima poziție, cu un punct sub linia "roșie".
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
21/05/2022 LA 07:08