Cu puțin timp înaintea reluării sezonului, Daily Mail a aflat că Liga Engleză le-a interzis antrenorilor să le ceară explicații arbitrilor, la finalul partidelor. Prin această nouă regulă, oficialii din Premier League încearcă să mențină distanțarea socială între persoanele implicate pe teren. Prin urmare, managerii cluburilor din Anglia îi vor putea "confrunta" pe arbitrii centrali numai printr-o scrisoare expediată în termen de maximum 24 de ore.
De foare multe ori, tehnicienii din Premier League au mers direct la arbitrul central, la finalul meciului, pentru a-i cere lămuriri în privința unor faze controversate sau a unor decizii pe care le-au considerat greșite. În ciuda tentației uriașe de a-și face dreptate, managerii nu vor mai putea vorbi față în față cu arbitrii, ci va fi nevoie de o scrisoare trimisă către PGMOL (Asociația Arbitrilor din Anglia), în termen de 24 de ore de la finalul meciului.
În cazul în care această regulă este încălcată, persoanele găsite vinovate vor primi sancțiuni din partea oficialilor Ligii.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 14 ORE

Premier League revine în această seară, cu Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal

Numărătoarea inversă a luat sfârșit: cel mai spectaculos campionat din lume e gata să înceapă. Pandemia de coronavirus a suspendat temporar sezonul, însă acum jucătorii sunt gata să revină pe teren. Primele 2 partide vor avea loc în această seară.
Interesul e uriaș, dincolo de titlul așteptat de Liverpool de 30 de ani. "Cormoranii" au nevoie de doar 6 puncte în ultimele 9 etape pentru a fi matematic campioni, lucru care cu certitudine se va întâmpla. Dar, deși titlul este jucat, lupta pentru un loc de Champions League se anunță mai palpitantă ca oricând. Asta pentru că Manchester City a fost suspendată de UEFA din cupele europene, și, dacă TAS nu va întoarce decizia, locul 5 devine eligibil pentru preliminariile Ligii Campionilor. Ca atare, inclusiv locurile 8-9 din Premier League visează să evolueze la anul în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.
Premier League va reîncepe cu restanțele Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal, meciuri care nu s-au disputat pe 1 martie deoarece City și Villa au fost implicate în finala Cupei Ligii Angliei.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 21 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38