Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League | Bournemouth - Crystal Palace 0-2. Oaspeții s-au impus fără emoții în etapa a 30-a

Cosmin Cioboata

Publicat 20/06/2020 la 23:43 GMT+3

Premier League | Bournemouth - Crystal Palace 0-2. Oaspeții s-au impus fără emoții în etapa a 30-a și au urcat pe locul 9 în Premier League, la 4 puncte în spatele zonei cupelor europene.

Premier League | Bournemouth - Crystal Palace 0-2

Credit imagine: Getty Images

Crystal Palace s-a impus în duelul cu Bournemouth, de pe Vitality Stadium, cu 2 goluri marcate încă din prima repriză. Luka Milivojevic a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din etapa a 30-a. În minutul 12, sârbul a executat perfect o lovitură liberă din preajma careului: plasat, peste zid, chiar la intersecția barelor porții apărate de Ramsdale.
picture

Premier League: Bournemouth - Crystal Palace. Luka Milivojevic a deschis scorul

Jordan Ayew a dublat avantajul oaspeților 11 minute mai târziu, când a finalizat calm din centrul careului pasa expediată de Van Aanholt. Cele două echipe nu și-au mai creat ocazii periculoase în repriza secundă, iar duelul s-a încheiat cu victoria lui Crystal Palace.
picture

Premier League: Bournemouth - Crystal Palace. Jordan Ayew a dublat avantajul oaspeților

Premier League | Bournemouth - Crystal Palace 0-2

În urma rezultatului înregistrat în această seară, Crystal Palace a urcat pe locul 9 în Premier League, peste Burnley și Arsenal. În acest moment, trupa lui Roy Hodgson se află la 4 puncte în spatele locurilor care asigură prezența în cupele europene. De cealaltă parte, Bournemouth a rămas în zona retrogradării, pe poziția a 18-a, prima care duce în Championship.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo