Sosit pe Old Trafford în iarnă, starul portughez locuiește în același cartier ca și fostul mijlocaș din Premier League, motiv pentru care cei doi s-au apropiat și au legat o prietenie frumoasă.
Într-un interviu oferit pentru The Athletic, Ireland a dezvăluit că Bruno Fernandes îl aprecia atât de mult în copilărie, încât ajunsese să-și lipească în cameră postere cu el. Fostul internațional irlandez a fost complet surprins și inițial nu l-a crezut pe portughez:
Mi-a spus că, în copilărie, avea postere cu mine. Întotdeauna mă transfera la echipa sa când se juca Football Manager. L-am întrebat: 'Vorbești serios? Aveai postere cu mine și mă transferai la joc?'. Cât de ciudat! | Stephen Ireland
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 15 ORE

Premier League | Stephen Ireland, idolul lui Bruno Fernandes, a evoluat 5 ani la Manchester City

Stephen Ireland și-a petrecut întreaga carieră în Anglia. Crescut la academia lui Manchester City, fostul mijlocaș a debutat la prima echipă a "cetățenilor" în 2005. În cele 5 sezoane petrecute pe Etihad, Ireland a bifat 174 de apariții, reușind să înscrie 23 de goluri și să ofere 24 de assist-uri. Fostul internațional irlandez a mai evoluat pentru Aston Villa, Newcastle și Stoke City.
După cele 5 sezoane petrecute la Stoke, Ireland a fost transferat la Bolton, unde a stat numai 2 luni, fără să bifeze vreo apariție. La scurt timp după aceea, Ireland și-a anunțat retragerea din fotbal, la numai 32 de ani. Fostul mijlocaș a adunat 6 selecții pentru naționala Irlandei, reușind să marcheze 4 goluri.
Ireland n-a reușit să câștige vreun trofeu de-a lungul carierei sale, însă se poate lăuda cu titlul de "cel mai bun fotbalist al lui Manchester City" în 2009.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 18 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 20 ORE