Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea - Watford 3-0. Formația lui Frank Lampard se menține pe locul 4 în Premier League

Cosmin Cioboata

Publicat 05/07/2020 la 00:12 GMT+3

Chelsea s-a impus fără emoții împotriva lui Watford, scor 3-0, și se menține pe locul 4 în Premier League.

Premier League | Chelsea luptă pentru ocuparea unui loc de UEFA Champions League

Credit imagine: Getty Images

Olivier Giroud, Willian și Barkley au marcat pentru trupa lui Frank Lampard și au adus 3 puncte extrem de importante în cursa pentru ocuparea unei poziții de UEFA Champions League.
Giroud a deschis scorul pe Stamford Bridge în minutul 28, după o pasă inteligentă trimisă de Ross Barkley. Atacantul francez a finalizat la colțul lung, lângă bară și a ajuns la 3 goluri marcate în ultimele 4 meciuri din Premier League în care a început ca titular.
Willian a dublat avantajul lui Chelsea cu 2 minute înainte de pauză, din penalty. A fost al 9-lea gol marcat de brazilian în sezonul curent din Premier League, fiind al doilea cel mai bun marcator al trupei lui Lampard din campionat, după Tammy Abraham.
Barkley a stabilit scorul final în prelungirile partidei, cu o execuție splendidă. Mijlocașul a trimis în vinclul porții, cu un șut de pe loc, din interiorul careului.

Chelsea, pe locul 4 în Premier League

În urma succesului din această seară, Chelsea se menține pe locul 4 în Premier League, la un singur punct sub Leicester, formația aflată pe poziția a 3-a. Cu 5 etape rămase din stagiunea curentă, formația lui Lampard continuă lupta pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.
De cealaltă parte, Watford tremură pe finalul sezonului, fiind la un singur punct deasupra zonei retrogradării. Aston Villa, echipa aflată pe primul loc care duce în Championship va juca astăzi (ora 18:30), pe terenul campioanei Liverpool, într-un meci transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo