Adus vara trecută de la Chelsea, David Luiz are în contract o clauză în urma căreia Arsenal îi poate prelungi șederea pe Emirates cu încă un an, urmând să primească același salariu ca și până acum: 120.000 de lire/săptămână. Cu toate acestea, David Luiz, care va rămâne liber de contract pe 1 iulie, își dorește să rămână la formația din nordul Londrei până în 2022.
Cel mai probabil, solicitarea lui Luiz va fi refuzată de board-ul lui Arsenal, ținând cont de vârsta sa înaintată, precum și de greșelile uriașe pe care le-a comis în sezonul actual. Ultima s-a produs chiar în meciul cu Manchester City, de miercuri seară, când fundașul brazilian a greșit la primul gol, apoi a fost eliminat. Ca să rămână pe Emirates încă 2 sezoane, internaționalul sud-american va trebui să accepte un salariu mult mai mic, asta în cazul în care oficialii "tunari" vor mai fi interesați în serviciile sale.

Premier League | David Luiz a bifat 33 de apariții la Arsenal

Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Kia Joorabchian, impresarul lui David Luiz, a declarat că viitorul brazilianului la Arsenal va fi decis mâine (23 iunie), după o întâlnire cu oficialii de pe Emirates:
Incertitudinea legată de contractul lui David (n.r. - Luiz) s-a prelungit din cauza pandemiei, ci nu a dorinței jucătorului sau a oficialilor lui Arsenal. Situația va fi rezolvată în această săptămână și vom afla decizia finală pe 23 iunie. Nu este numai cazul lui David Luiz, mai sunt și alte situații de acest fel la Arsenal. | Kia Joorabchian
David Luiz a bifat 33 de apariții pentru Arsenal în sezonul actual, în toate competițiile. Cu fundașul brazilian în faza defensivă, "tunarii" au avut un parcurs modest în Premier League și ocupă locul 10 în clasament, cu 8 etape înainte de final. Formația pregătită de Mikel Arteta a pierdut primele două meciuri de la reluarea fotbalului din Anglia: 0-3 cu Manchester City și 1-2 cu Brighton.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38