”Manchester City confirmă oficial faptul că Riyad Mahrez și Aymeric Laporte au fost depistați pozitiv cu COVID-19.
Ambii jucători se află în acest moment în autoizolare, respectând protocolul Premier League și pe cel al Guvernului privind carantina. Niciunul dintre cei doi jucători nu prezintă simptome. Toată lumea de la club le dorește o însănătoșire grabnică înainte de revenirea la antrenamente pentru noul sezon”, se arată în comunicatul postat de Manchester City pe site-ul oficial al clubului.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

Premier League | Manchester City începe mai târziu noul sezon

Manchester City a evoluat în luna august în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League, însă echipa lui Pep Guardiola a fost eliminată de Lyon în sferturile de finală ale competiției.
Dezamăgirea a fost uriașă în condițiile în care Manchester City nu a atins niciodată semifinalele Champions League, deși au fost cheltuiți 800 de milioane de euro de la sosirea lui Pep Guardiola pe Etihad.
În urma participării însă în august, oficialii Premier League au decis că City poate să înceapă mai târziu acest sezon. Totuși, Laporte și Mahrez nu vor fi oricum disponibili pentru că meciul restant din acest weekend, când va începe noul sezon din Premier League în direct pe Eurosport, va fi recuperat chiar la mijlocul săptămânii vitoare.
Guardiola nu va fi cu siguranță mulțumit că și-a pierdut (din nou) cel mai bun fundaș central chiar la începutul unui nou sezon.
Noul sezon din Premier League începe în direct pe Eurosport sâmbătă, 12 septembrie.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24