Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League, etapa a-7-a: toate meciurile se văd pe Eurosport

Cosmin Cioboata

Publicat 30/10/2020 la 16:37 GMT+2

Premier League continuă cu etapa a 7-a în acest weekend, iar toate partidele vor fi transmise în direct pe Eurosport 1.

Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United

Credit imagine: SID

Wolves – Crystal Palace

Vineri seara de la 22:00, Wolves va da piept cu Crystal Palace. Trupa lui Nuno Espirito Santo caută o victorie după un început neconvingător de sezon care a adus trei victorii, două înfrângeri și un egal.
Palace are una dintre cele mai bune defensive din Premier League iar abordarea ultraconservatoare a lui Hodgson le va pune probleme cu siguranță celor de la Wolves, care se bazează de cele mai multe ori pe un joc concentrat pe contraatacuri rapide.

Sheffield United – Manchester City

Sâmbătă de la 14:30 Manchester City se deplasează la Sheffield United în ceea ce ar trebuie să fie un tur de forță pentru echipa lui Pep Guardiola. Numai că City nu e chiar în apele ei în acest debut de sezon: probabil că numărul mare de accidentați (mai ales că e vorba de membri de bază ai echipei) dar și un presezon extrem de scurt nu au ajutat.
City va fi din nou fără un atacant veritabil după ce Aguero s-a accidentat la meciul cu West Ham astfel că am putea să vedem din nou o ofensivă condusă de Raheem Sterling. Cu toate astea, deplasarea de la Sheffield e genul de partidă pe care „cetățenii” trebuie să o câștige. Măcar pentru moral.

Burnley - Chelsea

De la 17:00 Chelsea merge la Burnley pentru a vede cât mai durează miracolul unei defensive care arată parcă din ce în ce mai bine în ultimele partide. Odată cu sosirea lui Edouard Mendy în poartă parcă și fundașii se simt mai siguri pe ei.
Cel mai probabil ajută și prezența unui jucător experimentat ca Thiago Silva, brazilianul aducând atât de necesarul calm în stilul de joc al albaștrilor.

Liverpool – West Ham

Tot sâmbătă, de la 19:00, vom vedea cum se va descurca Liverpool fără van Dijk și fără Fabinho. Ghinioanele se țin lanț de Klopp în acest sezon. Brazilianul s-a accidentat în meciul din Champions League de la mijlocul săptămânii și ar putea lipsi chiar o perioadă mai lungă. Astfel vom vedea în axul central, cel mai probabil, un parteneriat format din Joe Gomez și Joel Matip, ceea ce va fi... interesant
Cormoranii joacă cu West Ham, una dintre echipele care este într-o mare formă și cu siguranță că Michail Antonio va căuta să exploateze slăbiciunile din defensiva gazdelor.

Newcastle – Everton

După primul pas cu adevărat greșit din acest sezon, Everton se deplasează la Newcastle. Vestea bună pentru Ancelotti: revine James Rodriguez. Veștile proaste: l-a pierdut și pe Lucas Digne (suspendat), Richarlison e tot suspendat și Seamus Coleman tot accidentat. Va fi un nou test important pentru tot mai vulnerabilul lider din Premier League. Calvert-Lewin, servit de un excelent James Rodriguez, ar trebui să poată face totuși diferența.

Manchester United - Arsenal

Manchester United – Arsenal este derby-ul etapei și se va disputa duminică de la 18:30. Echipa lui Solskjaer vine după un succes extrem de important: diavolii au „demolat-o” cu 5-0 pe RB Leipzig, una dintre echipele bune ale continentului. De cealaltă parte, Arsenal i-a învins cu 3-0 pe irlandezii de la Dundalk în Europa League.
Moralul este cu siguranță de partea echipei de pe Old Trafford și având în vedere opțiunile pe care le are la dispoziție Ole de la mijloc în sus, United ar trebui să pornească cu un mare avantaj în această partidă. Arsenal, de cealaltă parte, suferă cu Aubameyang (nu a marcat de cinci meciuri) pe bandă și va fi interesant de văzut dacă Arteta va ceda în sfârșit presiunii și îl va folosi ca vârf împins.

Tottenham - Brighton

Tottenham o primește acasă pe Brighton duminică de la 21:15. Cine poate să îi mai înțeleagă pe londonezi? Conduc cu 3-0 și ai crede că pot învinge pe oricine și apoi sunt egalați pe final de meci de West Ham. Înving clar la Burnley și fix când credeai că sunt pe drumul cel bun, pierd la Antwerp în Europa League. Nu-i nimic – Mourinho a convocat antrenament a doua zi de la 11:00.
Vom vedea dacă tactica portughezului a mers, dar cert este că Spurs are nevoie de mai multă constanță în rezultate pentru a emite pretenții la un loc de Champions League.

Programul transmisiunilor Eurosport:

Premier League, program etapa 7
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo