Premier League revine mâine, 17 iunie, după o pauză de trei luni cauzată de pandemia de coronavirus iar marea necunoscută a managerilor este condiția fizică a jucătorilor. Antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că nu știe în ce formă vor fi jucătorii săi până când îi vede pe teren.
El a declarat: ”Suntem gata să jucăm un meci. La trei zile după și la patru zile apoi, nu suntem pregătiți. Nu doar noi, Manchester City, nu e nimeni. De aceea trebuei să schimbăm jucătorii”.
”Putem să jucăm un meci după trei săptămâni de vacanță dar am petrecut două săptămâni pe canapea fără să facem nimic. De aceea jucătorii nu sunt în formă. Dar trebuie să terminăm sezonul pentru a limita impactul economic asupra cluburilor. După cum suntem acum... cred că nimeni nu știe cum va fi. Dacă mă întrebați în ce formă sunt jucătorii, chiar nu știu”, a afirmat Guardiola.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11
”Mâine vom vedea nivelul. De atunci înainte vom vedea ce va fi și ce trebuie îmbunătățit. Ceea ce ne îngrijorează este lipăsa de pregătire, nu ca în Germania sau Spania unde au avut cinci, șase săptămâni. Toate echipele din Premier League au avut trei săptămâni. Nu este destul, dar nu avem ce face”, consideră spaniolul.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24