Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League, în lupta împotriva coronavirusului. Deciziile luate astăzi de oficialii englezi

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/04/2020 la 18:33 GMT+3

Premier League s-a angajat astăzi să doneze sume considerabile pentru cluburile din ligile inferioare dar și pentru sistemul medical britanic.

Leere Ränge, leere Kasse: Premier League droht Verlust

Credit imagine: SID

Oficialii Premier League au discutat în videoconferința de vineri despre modalități prin care ar putea ajuta cluburile mai mici afectate de criza coronavirusului. Astfel, s-au decis măsuri care vor fi luate imediat.
Cel mai important, s-a votat în unanimitate pentru o donație în valoare de 130 de milioane de euro pentru Football League și National League (eșaloanele inferioare) pentru a micșora presiunea financiară asupra unor cluburi care nu au resursele financiare necesare pentru a face față.
Mai mult, Premier League a anunțat că rămâne dedicată susținerii sistemului medical britanic (NHS) precum și ajutorării celor aflați în situații dificile în comunitate. Astfel, după consultări cu guvernul britanic, liga engleză va dona 25 de milioane de euro pentru susținerea NHS, a conunităților, familiilor și a grupurilor vulnerabile.
Acest lucru include o contribuție financiară directă pentru NHS dar și fonduri care vor permite cluburilor să dezvolte diferite programe pentru a ajuta comunitatea.

Premier League, amânat pe o perioadă nedeterminată

Premier Leagua a luat decizia vineri să suspende sezonul pe o perioadă nedeterminată. Toate cele 20 de cluburi din Premier League s-au întrunit vineri prin videoconferință și au decis amânarea pe o perioadă nedeterminată a campionatului Angliei. Inițial, se decisese ca sezonul să fie reluat pe 30 aprilie.
”Sezonul din Premier League nu se va relua la începutul lui mai - stagiunea se va întoarce doar când totul va fi sigur. Data reluării campionatului nu este cunoscută în acest moment și vom analiza constant situația împreună cu toți cei implicați. Impactul pandemiei se schimbă mereu și vom lucra împreună în aceste vremuri dificile”, se arată în comunicatul oficial al Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo