Premier League și toate partidele de fotbal din Anglia urmează să se joace fără spectatori în tribune, anunță The Times. Numărul de cazuri de coronavirus a ajuns în Marea Britanie la 460, fiind cea mai mare creștere în zonă de la începutul pandemiei.
În Europa majoritatea campionatelor au luat decizia de a se juca fără spectatori iar în Italia sezonul a fost suspendat. Această ultimă măsură nu este luată în calcul momentan în Anglia, însă întâlnirea Cobra a Guvernului urmează să anunțe măsuri dure pentru a încerca să stopeze creșterea numărului de cazuri.
The Times scrie că sezonul de Premier League nu va fi amânat, însă meciurile se vor juca fără public. Mai mult, pentru ca fanii care nu vor putea să meargă la stadion să nu se înghesuie în pub-uri, partidele nu vor mai fi difuzate în acestea! Deținătorii de abonamente vor putea să vadă prin livestream partidele chiar dacă acestea nu sunt difuzate la TV.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
ACUM O ZI
Planul Guvernului va trece din faza de "reducere" la cea de "întârziere" odată ce numărul cazurilor va trece de pragul de 500, lucru care ar urma să se întâmple astăzi.
Premier League nu a dezmințit acest raport, spunând doar că deși nu sunt conștienți de o decizie definitivă, ei continuă să urmeze sfaturile Guvernului pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și că se iau toate măsurile necesare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
ACUM O ZI
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55