Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League își închide porțile. Campionatul continuă, dar fără suporteri în tribune

Sebastian Ujica

Publicat 12/03/2020 la 09:04 GMT+2

Numărul de cazuri de coronavirus din Anglia este în creștere iar Guvernul britanic urmează să ia măsuri similare cu cele din Italia, Franța, Germania și Spania.

Mingea Premier League

Credit imagine: SID

Premier League și toate partidele de fotbal din Anglia urmează să se joace fără spectatori în tribune, anunță The Times. Numărul de cazuri de coronavirus a ajuns în Marea Britanie la 460, fiind cea mai mare creștere în zonă de la începutul pandemiei.
În Europa majoritatea campionatelor au luat decizia de a se juca fără spectatori iar în Italia sezonul a fost suspendat. Această ultimă măsură nu este luată în calcul momentan în Anglia, însă întâlnirea Cobra a Guvernului urmează să anunțe măsuri dure pentru a încerca să stopeze creșterea numărului de cazuri.
The Times scrie că sezonul de Premier League nu va fi amânat, însă meciurile se vor juca fără public. Mai mult, pentru ca fanii care nu vor putea să meargă la stadion să nu se înghesuie în pub-uri, partidele nu vor mai fi difuzate în acestea! Deținătorii de abonamente vor putea să vadă prin livestream partidele chiar dacă acestea nu sunt difuzate la TV.
Planul Guvernului va trece din faza de "reducere" la cea de "întârziere" odată ce numărul cazurilor va trece de pragul de 500, lucru care ar urma să se întâmple astăzi.
Premier League nu a dezmințit acest raport, spunând doar că deși nu sunt conștienți de o decizie definitivă, ei continuă să urmeze sfaturile Guvernului pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și că se iau toate măsurile necesare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo