Goal.com susține că echipa din campionatul Angliei, al cărei nume n-a fost dezvăluit, a oferit suma de 150 milioane de euro, însă oficialii din capitala Spaniei au refuzat-o.
Joao Felix, fostul atacant al celor de la Benfica, a ajuns la Atletico Madrid vara trecută, după ce spaniolii au achitat suma de 126 milioane de euro. În ciuda investiției impresionante a oficialilor lui Atletico, se pare că un club din Premier League a fost dispus să facă un efort financiar mult mai mare pentru jucătorul de 20 de ani, cu puțin timp înainte ca fotbalul să fie întrerupt de pandemie.
Deși englezii au garantat că vor plăti suma de 150 milioane de euro, board-ul din Madrid a refuzat imediat oferta.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53

Premier League | Joao Felix, dorit în trecut de Manchester City

Adus la Atletico ca să umple golul lăsat de Antoine Griezmann, cumpărat de Barcelona, Felix s-a aflat în vizorul mai multor cluburi din Europa, înainte ca madrilenii să-l convingă să semneze contractul. Potrivit Goal.com, Manchester City a fost una dintre formațiile interesate de serviciile portughezului, însă nu se știe exact dacă echipa de pe Etihad a fost cea care a oferit suma colosală la începutul anului.
Contractul actual al lui Joao Felix cu Atletico Madrid se întinde pe o perioadă de 7 ani. În cele 29 de apariții bifate în sezonul actual, portughezul a înscris 8 goluri și a oferit 3 assist-uri pentru trupa lui Simeone, fiind chinuit de o accidentare la gleznă.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31