John Terry a petrecut 19 ani pe Stamford Bridge, devenind unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria lui Chelsea. De 5 ori campion în Premier League și fost câștigător de Champions League în 2012, fundașul englez a avut o carieră impresionantă, începută în anul 1998. Din primii ani petrecuți la Chelsea vine și una dintre cele mai tensionate întâmplări din cariera fostului internațional englez.
În cadrul podcastului "The Footballer's Guide to Football", John Terry a dezvăluit momentul în care Dennis Wise, căpitanul lui Chelsea de la vremea respectivă, l-a învățat o adevărată lecție. Mai mult, fostul fundaș consideră că întâmplarea petrecută în fața tuturor colegilor săi a fost "cel mai bun sfat primit în viața sa".
Am primit un bonus ca urmare a performanței din Champions League, iar eu am hotărât să-l cheltui în mod prostesc pe o mașină nouă. Aveam 19 ani la vremea respectivă. Am venit la antrenament cu mașina cea nouă, iar Wisey (n.r. - Dennis Wise) m-a apucat de gât pe coridor, în fața tuturor: 'Cine te crezi? Du-te și lasă mașina de unde ai cumpărat-o!'. Am fost s-o returnez, dar am pierdut mai mulți bani. Apoi m-a ajutat să-mi găsesc o casă nouă, iar în final s-a dovedit a fi cel mai bun sfat pe care l-am primit. La început mi-a fost rușine, dar odată cu trecerea timpului am realizat cât de mult a contat acel sfat. | John Terry
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 8 ORE

Premier League | John Terry, de 5 ori campion al Angliei, cu Chelsea

John Terry a evoluat pentru Chelsea în perioada 1998-2017, reușind să câștige 17 trofee, printre care se numără 5 titluri în Premier League (2005, 2006, 2010, 2015, 2017) și o Ligă a Campionilor (2012).
Fostul căpitan al "albaștrilor" și-a încheiat cariera în urmă cu 2 ani, la Aston Villa. În prezent, John Terry este antrenorul secund al formației de pe Villa Park, aflată pe penultimul loc în Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 12 ORE
Premier League
Cum a fost taxat Ibrahimovic cu o liră de Manchester United: "Glumești, nu? Spune-mi că glumești"
ACUM 13 ORE