Tottenham și Manchester United au încheiat la egalitate meciul de vineri seară, scor 1-1, în etapa cu numărul 30 din Premier League. Revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren jumătate de an, Harry Kane s-a aflat sub nivelul său obișnuit la ultima partidă și a atras mai multe comentarii din partea lui Merson. Actualul expert din Premier League consideră că atacantul englez n-a mai strălucit ca înainte, odată ajuns sub comanda lui Mourinho.
De asemenea, Merson este de părere că Harry Kane s-ar putea gândi chiar la o despărțire de Tottenham la finalul sezonului.
Harry Kane a marcat numai 11 goluri sub comanda lui Jose Mourinho la Tottenham, în toate competițiile. Căpitanul formației londoneze s-a accidentat în prima zi din 2020 și a ratat restul meciurilor, până când fotbalul a fost întrerupt de pandemie.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48

Premier League | Jose Mourinho a oferit un răspuns pe măsură pentru Paul Merson

Mourinho a urmărit cu mare atenție comentariile lui Merson și a pregătit un răspuns pe măsură pentru fostul jucător al "tunarilor". La conferința premergătoare duelului dintre Tottenham și West Ham, programat mâine seară (ora 22:15), "The Special One" a ținut un discurs de 4 minute în care a prezentat mai multe statistici interesante de pe vremea când pregătea jucători precum Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic sau Didier Drogba.
Managerul portughez i s-a adresat ironic lui Merson, scoțând în evidență faptul că răspunsul său se poate transforma ușor într-unul agresiv, în cazul în care comentariile fostului atacant vor continua:
Mă simt puțin ciudat din cauza unor comentarii, mai ales că unele au pornit de la Paul (n.r. - Merson). Pentru început, trebuie să menționez faptul că am mult respect pentru el, așa că voi oferi un răspuns politicos. Nu cred că este pregătit pentru un răspuns dur. Prin urmare, trebuie specificat faptul că Harry (n.r. - Kane) a jucat în primul său meci după 6 luni de pauză. Dar ar trebui ne uităm și la jocul lui Anthony Martial (n.r. - atacantul lui Manchester United). A fost un meci cu puține ocazii de poartă. Îți este ușor (n.r. - lui Paul Merson) să calculezi câte goluri a înscris Harry sub comanda mea. Trebuie doar să vezi în câte meciuri a evoluat până să se accidenteze. | Jose Mourinho

Premier League | Jose Mourinho: "Pot să fiu foarte agresiv"

Apoi, Mourinho i-a înșirat lui Merson numele atacanților de clasă mondială pe care i-a antrenat de-a lungul timpului și care au înscris o mulțime de goluri sub comanda sa:
Am antrenat un jucător pe nume Didier Drogba. În cele 4 sezoane în care a evoluat sub comanda mea a înscris 73 de goluri. Am mai pregătit un fotbalist care nu era deloc rău (n.r. - Cristiano Ronaldo). Acum joacă la Juventus. L-am antrenat 3 sezoane, perioadă în care a marcat 168 de goluri. La fel, Karim Benzema a înscris de 78 de ori în cele 3 sezoane pe care le-am petrecut pe banca lui Real Madrid. L-am avut sub comandă și pe Diego Milito (n.r. - la Inter): a marcat 30 de goluri și a câștigat 3 trofee. Am pregătit și un tip înalt, pe nume Zlatan (n.r. - Ibrahimovic). A înscris de 58 de ori într-un sezon și jumătate.
Așa că, dragă Paul, cu tot respectul, consider că Harry Kane nu are vreo problemă când vine vorba să marcheze pentru echipa mea, în special când este apt de joc și are meciuri în picioare. Ești liber să-ți exprimi opinia, iar eu sunt liber să nu fiu de acord. Pot să fiu și agresiv când răspund. Am fost agresiv de foarte multe ori și încă pot să fiu. Dar pentru că te respect, am hotărât să răspund doar cu statistici. | Jose Mourinho
Următorul meci al lui Tottenham va fi mâine seară (23 iunie), de la ora 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1. Cu 8 etape rămase până la finalul sezonului actual din Premier League, formația pregătită de Jose Mourinho ocupă locul 8, la 4 puncte în spatele pozițiilor care asigură accesul în cupele europene.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11