Liverpool și Chelsea s-au aflat în cursa pentru semnătura lui Werner, atacantul lui RB Leipzig. În ciuda interesului venit din partea "cormoranilor", internaționalul german va ajunge în cele din urmă la Chelsea. Oficialii londonezi au confirmat ieri mutarea, pe site-ul oficial, iar Werner a oferit prima reacție.
La conferința de presă premergătoare derby-ului cu Everton, programat duminică (ora 21:00) și transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1, Jurgen Klopp a fost întrebat despre transferul lui Werner la Chelsea. Managerul lui Liverpool a oferit un răspuns scurt, demonstrând că subiectul nu îl interesează în mod expres:
E foarte amuzant! Nu vorbim despre transferurile pe care le-am putea realiza noi (n.r. - Liverpool), dar ne dăm cu părerea despre mutările lui Chelsea? De ce ar trebui să fac asta? Nu am nimic de comentat. Știu doar că Timo Werner este un jucător foarte bun, iar ieri am aflat și eu că a semnat cu Chelsea. Asta e tot ce pot spune. | Jurgen Klopp
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Premier League | Timo Werner a semnat cu Chelsea

Chelsea a anunțat că a ajuns la un acord cu Timo Werner, care va rămâne la RB Leipzig pentru restul sezonului pentru ca apoi să meargă pe Stamford Bridge.
Werner, care se va alătura lotului lui Chelsea în iulie, a declarat: "Sunt încântat să semnez cu Chelsea, este un moment de mare mândrie pentru mine să ajung la acest club mare. Bineînțeles că vreau să mulțumesc clubului și fanilor pentru patru ani fantastici. Veți fi mereu în inima mea. Abia aștept sezonul viitor cu noii mei colegi, noul manager și bineînțeles fanii lui Chelsea. Împreună vom avea un viitor strălucit".
Conform jurnalistului Fabrizio Romano, specializat în transferuri, contractul lui Werner cu Chelsea va fi valabil până în iunie 2025. Chelsea va plăti 52 de milioane de euro celor de la RB Leipzig.

Premier League | Liverpool, la 6 puncte distanță de titlul de campioană

Cu 9 etape rămase din sezonul actual din Premier League, Liverpool se află pe primul loc, cu un avans de 22 de puncte față de Manchester City, aflată pe poziția secundă. Trupa de pe Anfield are nevoie de 2 victorii pentru a deveni campioană din punct de vedere matematic. "Cormoranii" vor reveni pe teren duminică, în derby-ul cu Everton, transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1, de la ora 21:00.
În cazul în care se impune pe Goodison Park, Liverpool ar putea sărbători titlul pe Anfield, la meciul cu Crystal Palace (24 iunie, ora 22:15), dacă jucătorii lui Jurgen Klopp vor obține cele 3 puncte.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24