Cu Klopp pe banca tehnică, Liverpool a reușit să oprească seceta de 30 de ani fără titlu câștigat în Anglia. "Cormoranii" și-au asigurat mult doritul trofeu cu 7 etape înainte de finalul sezonului, iar acum se pregătesc să primească "garda de onoare" din partea lui City, campioana ultimelor două sezoane din Premier League.
Managerul de pe Anfield este de părere că Manchester City va fi și în următoarea stagiune o contracandidată puternică pentru Liverpool. În plus, germanul consideră că Manchester United și Chelsea se vor întări și vor porni cu șanse mari la cucerirea prestigiosului trofeu.
La conferința de presă premergătoare duelului cu Manchester City, programat mâine (ora 22:15) și transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1, Jurgen Klopp a vorbit despre formațiile cu care Liverpool se va lupta ca să-și mențină supremația în Anglia:
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
City, United și Chelsea vor fi puternice în sezonul următor. Cu siguranță, toate 3 (n.r. - se vor lupta pentru titlu). City este o echipă extraordinară, United se află într-o formă excelentă, în timp ce Chelsea se preocupă cu afaceri interesante. Nici Tottenham, Arsenal și Leicester nu vor dormi. Nu vom merge să ne apărăm titlul, ci îl vom ataca din nou în sezonul următor. | Jurgen Klopp

Premier League | Prima întrebare a lui Salah după ce a semnat cu Liverpool

Într-o epocă în care cluburile mari cheltuie sume amețitoare pentru achiziții, Klopp s-a dovedit a fi un adevărat geniu. I-a luat pe Salah, Firmino și Mane cu puțin peste 100 de milioane de euro, adică suma plătită de Barcelona, spre exemplu, pentru Ousmane Dembele. Egipteanul a ajuns pe Anfield contra a 42 de milioane de euro, în 2017, și de atunci a fost unul dintre cei mai importanți jucători. A marcat 71 de goluri în 101 partide pentru "cormorani", devenind la un moment dat (după primele luni din 2018) favorit la "Balonul de Aur".
Interesant e că Salah s-a temut că nu va avea loc în primul "11" al lui Klopp, prima întrebare a sa după ce a semnat cu Liverpool fiind legată de senegalez, care până la sosirea sa pe Anfield jucase în majoritatea partidelor ca atacant de bandă dreaptă.
"A vorbit cu mine enorm despre planurile de viitor și m-a făcut să am mare încredere în proiectul lui. Prima mea întrebare a fost: "Ce se întâmplă cu Sadio?", pentru că știam că jucăm pe aceeași poziție. Mi-a spus că Mane va juca în stânga de acum înainte.", a dezvăluit Salah pentru BeIN Sports.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52