Kevin De Bruyne a demonstrat în ultimele sezoane petrecute în Premier League că este unul dintre cei mai buni mjilocași din fotbal, la ora actuală. La această concluzie a ajuns inclusiv Steve Bruce, tehnicianul lui Newcastle, care a glumit la conferința de presă premergătoare meciului cu Manchester City din Cupa Angliei, programat mâine (ora 20:30) și transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Fostul jucător al lui Manchester United consideră că De Bruyne se află la același nivel cu Roy Keane și Bryan Robson, doi fotbaliști emblematici din istoria "diavolilor roșii". Steve Bruce a glumit când a venit vorba despre starul belgian, spunând că se gândește chiar să-l aducă la Newcastle:
Să sperăm că se va plictisi de Manchester City și va veni la noi, să ne dea o mână de ajutor. Ar fi grovaz, nu-i așa? Este un jucător complet, care reușește să înscrie și să trimită pase decisive. Se află la nivelul unor jucători extraordinari, precum Roy Keane și Bryan Robson. În același timp, este o persoană modestă, lucru care îl face cu adevărat special. | Steve Bruce
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Kevin De Bruyne a reușit un gol minunat în ultimul meci din Premier League, pierdut de Manchester City împotriva lui Chelsea și a ajuns la cota 14 în sezonul curent.

Premier League | Newcastle ar putea fi cumpărat pentru suma de 350 milioane de lire

Visul lui Steve Bruce ar putea deveni realitate într-o bună zi, dacă clubul Newcastle va fi cumpărat, în cele din urmă, de un patron cu o uriașă forță financiară, așa cum s-a tot discutat în ultima vreme.
Recent, Daily Mail a anunțat că omul de afaceri american Henry Maruiss a făcut o ofertă de 350 de milioane de lire sterline pentru a cumpăra Newcastle și dorește să finalizeze afacerea până la începerea sezonului viitor.
Conform presei engleze, Maruiss dorește să se miște rapid însă totul depinde de cum vor decurge discuțiile privind preluarea saudiților, cei care vor fi supuși unui test de integritate de către Premier League. Mike Ashley ajunsese la un acord prin care Newcastle ar fi fost vândută către aceștia cu 300 de milioane de lire dar se pare că Maruiss este dispus să ofere cu 50 de milioane de lire mai mult.
Nu se știe exact ce avere are Mauriss însă el este în prezent CEO la Clear TV, care pune la dispoziție servicii de transmisie pentru aeroporturi și spitale. El a înființat compania în 2014 după ce a început propria sa firmă de carduri de credit - Credit America Corporation - în 1998.
Potrivit Daily Mail, Mauriss chiar este dispus să cumpere clubul și dorește să o facă cât mai rapid. Totuși, momentul ales de american pare să fie unul destul de nepotrivit, având în vedere că preluarea clubului de către saudiți mai are nevoie doar de aprobarea Premier League. Pe de altă parte, acest lucru s-ar putea să fie mai complicat decât s-ar fi așteptat lumea.

Premier League | Preluarea lui Newcastle de către saudiți, în pericol

Preluarea lui Newcastle de către familia regală a Arabiei Saudite s-ar putea complica după ce Organizația Mondială a Comerțului a hotărât că țara a încălcat legile internaționale privind pirateria.
Acordul, care valoarea 300 de milioane de lire sterline, este finanțat în proporție de 80% de Fondul de Investiții Publice din Arabia Saudită, condus de Prințul Mohammed Bin Salman. Se așteaptă în acest moment aprobarea Premier League iar noii patroni trebuie să treacă de un test specific pentru cei care vor să investească în fotbalul englez, oficialii Premier League analizând background-ul lor.
O parte din această analiză va căuta să afle și dacă au fost implicați în activități ilegale. Avocații Premier League analizează acest acord de două luni. Organizația Mondială a Comerțului, care veghează regulile globale ale schimbului între națiuni, a analizat conduita Arabiei Saudite în relația cu televiziunea beoutQ, care a fost acuzată că a transmis ilegal mai multe evenimente sportive, printre care și meciuri din Premier League
https://i.eurosport.com/2020/06/27/2839884.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53