Articol scris de Andrei Nicolae
În timp ce pandemia continuă să își spună cuvântul asupra fotbalului din Anglia, conducerea Premier League le-a impus cluburilor să revină la măsurile de urgență împotriva Covid. Echipele au fost obligate să respecte un protocol foarte strict încă de la revenirea fotbalului în iunie 2020, însă pe parcurs restricțiile au fost ridicate după ce rata de vaccinare a crescut în randul jucătorilor. În prezent, echipele vor fi nevoite să revină din nou la regulile de distanțare și de purtare a echipamentului sanitar corespunzător, după ce meciul dintre Tottenham și Brighton a fost amânat.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33

Brighton - Spurs, amânat. Se reprogramează și partida cu Leicester?

Cererea echipei din Londra de a nu juca meciul de pe Amex a fost aprobată de ligă aseară. Cauza amânării atât a meciului din campionat, cât și a celui din Conference League împotriva lui Rennes a fost generată de confirmarea a 13 cazuri pozitive de Covid-19. Opt jucători și cinci persoane din staff-ul tehnic al celor de la Spurs au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2.
Vestea îi liniștește pe moment pe fanii echipei și pe managerul Antonio Conte, care ar fi fost nevoit să încropească o echipă decimată în cazul desfășurării partidei.
Este posibil că partida cu Leicester de săptămâna viitoare să fie la rândul ei amânată, deoarece și "vulpile" au la rândul lor jucători pozitivi la Covid. Astfel, programul londonezilor din a doua jumătate a sezonului va ajunge să fie foarte încărcat. UEFA a anunțat că partida în fața celor de la Rennes va trebui jucată până la data de 31 decembrie, însă programul aglomerat din această lună al englezilor face această decizie aproape imposibil de respectat.
Dacă meciul de miercurea viitoare cu Leicester va fi amânat, posibilitatea de a juca meciul împotriva celor din Ligue 1 săptămâna viitoare este o opțiune viabilă. Spurs mai au o restanță de jucat împotriva lui Burnley, amânat din cauza zăpezii acum două etape.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08