Gerrard, care s-a aflat foarte aproape să devină campion cu Liverpool în 2014, consideră că nu exista un om mai potrivit decât Henderson căruia să-i paseze banderola în momentul plecării sale de pe Anfield, din urmă cu 5 ani.
"Nu aș fi putut să-i predau banderola de căpitan unei persoane mai potrivite. Sunt mândru de tine, prietene!", a fost mesajul lui Gerrard pentru Henderson.
Steven Gerrard îl apreciază enorm pe Henderson pentru pasiunea, dedicarea și munca depusă în tricoul lui Liverpool. În același timp, Henderson rămâne modest și consideră că Gerrard nu va putea fi înlocuit vreodată de alt jucător, indiferent de performanțele pe care le va atinge:
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 7 ORE

Henderson: "Nimeni nu-l va putea înlocui pe Gerrard la Liverpool"

Întrebat dacă s-a gândit vreun moment că va reuși să atingă obiectivul pe care Gerrard n-a reușit să-l îndeplinească în cei 17 ani petrecuți pe Anfield, Henderson nici n-a vrut să audă despre această ipoteză:
"Am mai spus asta și în momentul în care am preluat banderola, pe vremea când unii oameni se îndoiau de mine: nimeni nu-l va putea înlocui pe Gerrard la Liverpool, indiferent de numele căpitanului și al jucătorilor care vor reuși să câștige titlul. Nu m-am gândit în vreun moment să-l înlocuiesc, ci am vrut să fac tot ce ține de mine ca să ajut echipa. Mă bucur enorm că am reușit să le aduc fanilor lucrul pe care și-l doreau atât de mult.", au fost cuvintele lui Jordan Henderson.

Henderson, campion în Premier League alături de Liverpool

Henderson a fost cumpărat de Liverpool de la Sunderland în 2011, iar odată cu trecerea timpului a devenit un adevărat lider în vestiarul "cormoranilor". Cu mijlocașul de 30 de ani pe postul de căpitan, formația pregătită de Jurgen Klopp a cucerit 4 trofee în ultimele 2 sezoane: Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor în stagiune precedentă, iar acum mult râvnitul titlu în Premier League.
În cele 9 sezoane petrecute la Liverpool, Jordan Henderson a bifat 361 de apariții în toate competițiile, a marcat 28 de goluri și a oferit 50 de assist-uri.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08