Gerrard, care s-a aflat foarte aproape să devină campion cu Liverpool în 2014, consideră că nu exista un om mai potrivit decât Henderson căruia să-i paseze banderola în momentul plecării sale de pe Anfield, din urmă cu 5 ani.
"Nu aș fi putut să-i predau banderola de căpitan unei persoane mai potrivite. Sunt mândru de tine, prietene!", a fost mesajul lui Gerrard pentru Henderson.
Steven Gerrard îl apreciază enorm pe Henderson pentru pasiunea, dedicarea și munca depusă în tricoul lui Liverpool. În același timp, Henderson rămâne modest și consideră că Gerrard nu va putea fi înlocuit vreodată de alt jucător, indiferent de performanțele pe care le va atinge:
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE

Henderson: "Nimeni nu-l va putea înlocui pe Gerrard la Liverpool"

Întrebat dacă s-a gândit vreun moment că va reuși să atingă obiectivul pe care Gerrard n-a reușit să-l îndeplinească în cei 17 ani petrecuți pe Anfield, Henderson nici n-a vrut să audă despre această ipoteză:
"Am mai spus asta și în momentul în care am preluat banderola, pe vremea când unii oameni se îndoiau de mine: nimeni nu-l va putea înlocui pe Gerrard la Liverpool, indiferent de numele căpitanului și al jucătorilor care vor reuși să câștige titlul. Nu m-am gândit în vreun moment să-l înlocuiesc, ci am vrut să fac tot ce ține de mine ca să ajut echipa. Mă bucur enorm că am reușit să le aduc fanilor lucrul pe care și-l doreau atât de mult.", au fost cuvintele lui Jordan Henderson.

Henderson, campion în Premier League alături de Liverpool

Henderson a fost cumpărat de Liverpool de la Sunderland în 2011, iar odată cu trecerea timpului a devenit un adevărat lider în vestiarul "cormoranilor". Cu mijlocașul de 30 de ani pe postul de căpitan, formația pregătită de Jurgen Klopp a cucerit 4 trofee în ultimele 2 sezoane: Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor în stagiune precedentă, iar acum mult râvnitul titlu în Premier League.
În cele 9 sezoane petrecute la Liverpool, Jordan Henderson a bifat 361 de apariții în toate competițiile, a marcat 28 de goluri și a oferit 50 de assist-uri.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 20 ORE