Revenit recent din împrumutul la AZ Alkmaar, Correia a efectuat deja vizita medicală la baza lui Juventus, în urmă cu 2 zile. Atacantul portughez a fost cumpărat de City în urmă cu un an de la Sporting Lisabona, însă n-a apucat să bifeze vreo apariție pentru echipa lui Pep Guardiola.
De cealaltă parte, Pablo Moreno a ajuns la academia lui Juventus în 2018, după ce și-a făcut junioratul la Granada și Barcelona. City va plăti 9 milioane de lire pentru vârful spaniol, care va fi împrumutat de "cetățeni" direct la Girona, în țara sa natală. Moreno va efecuta vizita medicală în cursul zilei de astăzi.
Manchester City și Juventus nu se află la primul schimb de jucători. Vara trecută, Joao Cancelo a fost transferat la formația din Premier League în schimbul a 65 milioane de euro, în timp ce Danilo a semnat cu trupa din Torino contra sumei de 37 milioane de euro.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Arthur - Pjanic, cel mai așteptat schimb din această vară

Juventus speră să mai încheie cu succes un schimb de jucători în această vară. Mai precis, italienii încearcă să-l aducă pe Arthur, de la Barcelona, în locul lui Miralem Pjanic. Potrivit Cadena SER, cele două cluburi au ajuns la un acord comun din perspectiva schimbului, iar acum mai lipsește doar anunțul oficial.
Sursele din anturajul lui Arthur susțin că mijlocașul brazilian va ajunge la Juventus la finalul sezonului actual, în schimbul sumei de 80 milioane de euro. În același timp, Pjanic va fi cumpărat de catalani pentru 70 milioane de euro, astfel încât clubul de pe Camp Nou va rămâne cu un profit de 10 milioane de euro în urma schimbului.
Aflat la finalul celui de-al doilea sezon pe Camp Nou, Arthur a solicitat creșterea salariului, însă oficialii catalani n-au fost de acord, explicându-i că există o concurență mult prea mare pe postul său pentru a face astfel de eforturi financiare. Brazilianul s-a reorientat și, cu sprijinul familiei, a luat o decizie radicală. Mijlocașul este la un pas de Juventus, echipă care îi va îndeplini toate cerințele salariale.
Deși mijlocașul brazilian le-a transmis luna trecută ambelor cluburi că nu dorește să plece de la Barcelona, se pare că oficialii lui Juventus l-au făcut să-și schimbe părerea. Sky Sports a informat că Maurizio Sarri dorește să își reconstruiască linia de mijloc în jurul lui Arthur, exact cum a făcut cu Jorginho la Napoli și Chelsea.
În încercarea de a-l convinge, Juve i-a oferit lui Arthur un salariu mai mare decât cel câștigat în prezent la Barcelona - 3 milioane de euro. Oferta "bianconerilor" ar fi în jur de 7 milioane de euro pe an, pentru următoarele 5 sezoane. Cele două cluburi ar trebui să încheie transferul până pe 30 iunie.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2840949.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52