Arsenal a pierdut confruntarea din etapa 30 în prelungiri, după ce formația pregătită de Mikel Arteta reușise să deschidă scorul în minutul 68. Dunk a restabilit egalitatea după 7 minute, pentru ca Neal Maupay să dea lovitura la ultima fază a meciului, cu un lob minunat peste Emiliano Martinez, portarul de rezervă al "tunarilor".
Imediat după fluierul de final al arbitrului, Guendouzi s-a dus la Maupay și l-a apucat de gât. Gestul francezului a generat o adevărată busculadă la centrul terenului, însă spiritele s-au calmat repede și centralul n-a arătat vreun cartonaș roșu.

Nervi la maximum la finalul partidei Brighton - Arsenal 2-1

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Premier League | Guendouzi, mijlocașul lui Arsenal, a scăpat de suspendare

Gestul lui Guendouzi a fost analizat de oficialii Premier League, iar astăzi a fost anunțată decizia finală din perspectiva unei posibile suspendări. Potrivit Ligii Engleze, incidentul respectiv n-a fost văzut de brigada de arbitri, ci doar de oficialii din camera VAR, care au decis că gestul francezului nu trebuie pedepsit. Prin urmare, Matteo Guendouzi va putea evolua în următorul meci al lui Arsenal, programat joi (25 iunie), pe terenul lui Southampton, înainte ca "tunarii" să evolueze duminică (28 iunie) în compania lui Sheffield United, în Cupa Angliei.
Pe terenul lui Brighton, Arsenal a bifat a doua înfrângere consecutivă de la reluarea sezonului, după ce miercuri pierduse categoric în fața lui Manchester City, scor 0-3. În prezent, formația de pe Emirates se află pe locul 10 în Premier League, la 6 puncte în spatele zonei care asigură calificarea în cupele europene.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53