Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia Premier League, după ce Guendouzi l-a apucat de gât pe Maupay, în Brighton vs Arsenal

Cosmin Cioboata

Publicat 22/06/2020 la 20:06 GMT+3

Premier League | Matteo Guendouzi, mijlocașul lui Arsenal, a scăpat fără suspendare după ce a recurs la un gest lipsit de fairplay, la finalul meciului pierdut de "tunari" pe terenul lui Brighton, scor 1-2.

Premier League | Brighton - Arsenal 2-1

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a pierdut confruntarea din etapa 30 în prelungiri, după ce formația pregătită de Mikel Arteta reușise să deschidă scorul în minutul 68. Dunk a restabilit egalitatea după 7 minute, pentru ca Neal Maupay să dea lovitura la ultima fază a meciului, cu un lob minunat peste Emiliano Martinez, portarul de rezervă al "tunarilor".
Imediat după fluierul de final al arbitrului, Guendouzi s-a dus la Maupay și l-a apucat de gât. Gestul francezului a generat o adevărată busculadă la centrul terenului, însă spiritele s-au calmat repede și centralul n-a arătat vreun cartonaș roșu.
picture

Nervi la maximum la finalul partidei Brighton - Arsenal 2-1

Premier League | Guendouzi, mijlocașul lui Arsenal, a scăpat de suspendare

Gestul lui Guendouzi a fost analizat de oficialii Premier League, iar astăzi a fost anunțată decizia finală din perspectiva unei posibile suspendări. Potrivit Ligii Engleze, incidentul respectiv n-a fost văzut de brigada de arbitri, ci doar de oficialii din camera VAR, care au decis că gestul francezului nu trebuie pedepsit. Prin urmare, Matteo Guendouzi va putea evolua în următorul meci al lui Arsenal, programat joi (25 iunie), pe terenul lui Southampton, înainte ca "tunarii" să evolueze duminică (28 iunie) în compania lui Sheffield United, în Cupa Angliei.
Pe terenul lui Brighton, Arsenal a bifat a doua înfrângere consecutivă de la reluarea sezonului, după ce miercuri pierduse categoric în fața lui Manchester City, scor 0-3. În prezent, formația de pe Emirates se află pe locul 10 în Premier League, la 6 puncte în spatele zonei care asigură calificarea în cupele europene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo