Prima repriză de pe St James Park a fost extrem de echilibrată, fără ca echipele să-și creeze prea multe ocazii. Soarta jocului a fost decisă în minutul 50, când Egan a primit al doilea cartonaș galben și a lăsat-o pe Sheffield în inferioritate numerică. Primul gol al lui Newcastle a venit la 5 minute după aceea. Stevens a luftat inexplicabil în propriul careu, iar Saint-Maximin a profitat de ocazie și a înscris cu un șut la colțul scurt.

Premier League | Newcastle - Sheffield United. Allan Saint-Maximin a deschis scorul pentru oaspeți

Ritchie a dublat avantajul gazdelor în minutul 69, cu o "torpilă" trimisă lângă bară, la care goalkeeper-ul Dean Henderson n-a avut reacție. Joelington a stabilit scorul final 9 minute mai târziu, când a reluat fără probleme din fața porții, după o pasă excelentă trimisă de Almiron.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
IERI LA 11:32

Premier League | Newcastle - Sheffield United 3-0

În urma victoriei din această după-amiază, Newcastle a urcat pe locul 12 în Premier League, la 11 puncte distanță de zona retrogradării. De cealaltă parte, Sheffield a pierdut 3 puncte extrem de prețioase în lupta pentru ocuparea unei poziții care asigură calificarea în cupele europene. "Săbiile" au rămas pe locul 7, la 2 puncte în spatele lui Manchester United, formația aflată pe locul de Europa League.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
24/09/2021 LA 05:34