Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League | Norwich - Southampton 0-3. "Sfinții" s-au impus categoric pe Carrow Road

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/06/2020 la 01:22 GMT+3

Premier League: Norwich - Southampton 0-3. "Sfinții" s-au impus categoric pe terenul formației pregătite de Daniel Farke, în etapa cu numărul 30 din campionatul Angliei.

Premier League: Norwich - Southampton 0-3

Credit imagine: Getty Images

Jocul din prima repriză a fost extrem de echilibrat, ambele formații reușind să-și creeze numeroase ocazii periculoase. În ciuda ritmului bun, la pauză s-a intrat cu o remiză albă pe tabela de marcaj. Lucrurile s-au schimbat radical în repriza secundă, când Southampton a preluat inițiativa. Danny Ings a deschis scorul în minutul 49, cu un șut plasat la colțul lung, de la marginea careului.
Doar 5 minute au trecut până când "Sfinții" și-au dublat avantajul. Stuart Armstrong a finalizat excelent contraatacul oaspeților, cu o execuție înșelătoare la firul ierbii, la care goalkeeper-ul lui Norwich n-a putut să intervină. Nathan Redmond a stabilit scorul final în minutul 79: a intrat în careu, a driblat un adversar și a trimis la colțul lung, în plasa laterală.

Premier League | Norwich - Southampton 0-3

În urma victoriei de pe Carrow Road, Southampton a urcat, cel puțin pentru moment, pe locul 13 în Premier League, la 10 puncte depărtare de zona retrogradării. De cealaltă parte, Norwich pare condamnată în aceste momente. Formația pregătită de Daniel Farke se află pe ultima poziție și trebuie să recupereze o diferență de 6 puncte pentru a spera la un nou sezon în campionatul de top al Angliei.
Premier League bun
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo