Jocul din prima repriză a fost extrem de echilibrat, ambele formații reușind să-și creeze numeroase ocazii periculoase. În ciuda ritmului bun, la pauză s-a intrat cu o remiză albă pe tabela de marcaj. Lucrurile s-au schimbat radical în repriza secundă, când Southampton a preluat inițiativa. Danny Ings a deschis scorul în minutul 49, cu un șut plasat la colțul lung, de la marginea careului.
Doar 5 minute au trecut până când "Sfinții" și-au dublat avantajul. Stuart Armstrong a finalizat excelent contraatacul oaspeților, cu o execuție înșelătoare la firul ierbii, la care goalkeeper-ul lui Norwich n-a putut să intervină. Nathan Redmond a stabilit scorul final în minutul 79: a intrat în careu, a driblat un adversar și a trimis la colțul lung, în plasa laterală.

Premier League | Norwich - Southampton 0-3

Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
IERI LA 12:14
În urma victoriei de pe Carrow Road, Southampton a urcat, cel puțin pentru moment, pe locul 13 în Premier League, la 10 puncte depărtare de zona retrogradării. De cealaltă parte, Norwich pare condamnată în aceste momente. Formația pregătită de Daniel Farke se află pe ultima poziție și trebuie să recupereze o diferență de 6 puncte pentru a spera la un nou sezon în campionatul de top al Angliei.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
IERI LA 08:58
Premier League
Cifrele "rușinii" pentru Arsenal. Niciodată în istoria sa nu a mai pățit așa ceva
28/08/2021 LA 14:21