Pogba conducea pe șoseaua M56, în proximitatea aeroportului din Manchester, în momentul în care un echipaj de poliție i-a făcut semn să oprească. Potrivit Daily Mail, starul "diavolilor roșii" se afla la volanul unei mașini cu plăcuțe de înmatriculare din Franța. Conform legislației în vigoare, autovehiculele aflate pe teritoriul Marii Britanii mai mult de 6 luni trebuie înregistrate la registrul auto, cu tăbliţe de înmatriculare cu numere engleze. De asemenea, rezidenții din Regat trebuie să-și înregistreze autovehiculele în termen de 2 săptămâni de la importul acestora din străinătate.
Campionul mondial din 2018 a încălcat această regulă, motiv pentru care autoritățile i-au confiscat mașina de 350.000 de euro. Rămas fără mașină, Pogba a fost adus acasă de brigada de poliție. În continuare, starul francez va fi nevoit să achite o amendă în valoare de 150 de lire pentru a-și recupera mașina, o sumă nesemnificativă prin comparație cu salariul său uriaș încasat la Manchester United: 15 milioane de lire pe sezon.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 2 ORE

Premier League | Pogba, chinuit de accidentări în sezonul actual

Paul Pogba va reveni pe teren în această seară, în derby-ul Tottenham - Manchester United. Duelul din Londra va fi primul disputat de cele două formații de la reluarea fotbalului din Anglia.
Starul francez a evoluat în numai 8 apariții în acest sezon, fiind chinuit de accidentări. Diseară, Ole Gunnar Solskjaer îi va putea folosi împreună în premieră, în linia mediană, pe Pogba și Bruno Fernandes, portughezul transferat pe Old Trafford în iarnă.
Meciul dintre Tottenham și Manchester United va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1, în această seară, de la ora 22:15. Tot diseară, de la ora 20:00, pe Eurosport 1 va fi transmis duelul dintre Norwich și Southampton.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 6 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 7 ORE