Marți seara, Premier League a trimis la fiecare club prima variantă a protocoalelor de la meciuri pentru revenirea competiției pe 17 iunie. Aceste reguli ar putea fi schimbate, însă reprezintă o imagine destul de clară privind cum vor arăta arenele când fotbalul se va întoarce.
Oficialii au propus următoarele limite:
  • 20 de jucători de fiecare club (18 în lot și 2 în standby)
  • 12 membri ai staff-ului și personalului medical
  • 10 oficiali de la fiecare club
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Vor fi mai fi: un arbitru, doi arbitri asistenți, un al patrulea oficial și încă unul de rezervă. Conform primului draft, se fac planuri ca staff-ul VAR să fie împărțit în mai multe camere separate la sediul din Stockley Park.

Premier League va permite un număr limitat de jurnaliști

Mai mult, sunt prezente propuneri pentru conferințele de presă de dinainte și după meciuri. Acestea ar putea fi organizate prin videoconferință. De asemenea va fi redus considerabil numărul jurnaliștilor prezenți. Televiziunea care va transmite meciul va avea voie să aducă 98 de membri ai staff-ului și încă 75 în afara arenei. De obicei televiziunile aduc câteva sute de oameni la fiecare meci.
Din presa scrisă vor fi prezenți 25 de jurnaliști alături de 15 prezentatori de radio. Premier League Productions, echipa de transmisie a competiției, va avea 23 de oameni prezenți în timp ce vor fi pe stadion 15 comentatori internaționali. Cei de la BBC vor avea asigurate două persoane.
Patru ofițeri pentru controlul anti-doping vor fi permiși, la fel ca șase scouteri de la echipele adverse, însă doar de la cluburile care vor juca cu una dintre echipe în următoarele trei meciuri. Doi ofițeri de presă de la fiecare club vor fi pe stadion.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24