Rezultatele au venit după a opta rundă de testare, la care au participat joi și vineri 1200 jucători și membri ai staff-ului de la cluburile din Premier League. Primele șapte runde de testări pentru COVID-19 au adus 14 rezultate pozitive și 7,459 de teste negative. Testările vor continua săptămâna aceasta, iar următoarele rezultate sunt așteptate chiar înainte de reluarea campionatului, pe 17 iunie.
Dintre cele două cazuri pozitive, unul este al unui jucător de la Norwich. Numele fotbalistului nu va fi dezvăluit, a anunțat clubul printr-un comunicat oficial. Cel mai frumos campionat de fotbal va reveni pe 17 iunie cu partidele Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal. Manchester United a fost nevoită să-și anuleze amicalul programat marțea trecută cu Stoke după ce antrenorul echipei din Championship, Michael O'Neill, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Ratează startul de sezon

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
În cazul în care persoana testată pozitivă este jucător, acesta nu va putea juca cel puțin în prima etapă din Premier League după revenirea sezonului. Conform restricțiilor impuse de autorități, o persoană testată pozitiv va intra în carantină timp de 14 zile. Dacă este o persoană asimptomatică, îi va fi permisă revenirea la antrenamente dacă rezultatul următorului test este negativ.
În cazul în care persoana testată pozitiv are simptome, nu îi va permisă revenirea la antrenamente decât la 14 zile distanță de la momentul în care a afișat ultima dată simptome, iar testul ulterior a avut rezultat negativ. Premier League a fost suspendat la începutul lunii martie, rămânând să se dispute 92 de partide în lunile iunie și iulie.

Programul de duminică pe Eurosport:

  • 13.30 - Wolverhampton - Manchester City
  • 15.00 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.00 - Sheffield United - Manchester United

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31