Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League revine în forță la Eurosport! Toate meciurile etapei vor fi în direct

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/11/2020 la 13:53 GMT+2

După o pauză internațională care părea că nu se mai termină, cel mai frumos campionat al lumii revine la Eurosport, iar toate meciurile din etapa din weekend vor fi transmise în direct.

José Mourinho (rechts) und Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Newcastle - Chelsea (sâmbătă 14:30)

Cât timp va mai juca Chelsea foarte bine? Probabil că asta e cea mai importantă întrebare când vine vorba de echipa lui Frank Lampard, dar adevărul este că în acest moment totul pare să meargă ca pe roate pe Stamford Bridge. Achizițiile noi joacă excelent, Thiago Silva a adus calmul și siguranța necesară în defensivă, la fel ca Edouard Mendy. Însă victorii la echipe precum Newcastle, însoțite eventual de un ”clean sheet”, sunt cele care vor confirma ambițiile albaștrilor din acest sezon.

Tottenham - Manchester City (sâmbătă 19:30)

Mourinho vs Guardiola. Nu are cum să nu fie vreodată entertaining un astfel de duel. Tottenham este o enigmă în acest sezon. Pe de o parte, are un trio ofensiv aparent letal, cu Gareth Bale dar mai ales cu Son și Harry Kane. Nici banca nu arată rău iar Sergio Reguilon a fost un transfer extrem de inspirat pentru a întări defensiva. Totuși, trupa lui Mourinho poate face și meciuri precum de la West Brom, o partidă care te poate face ca microbist să te întrebi de ce iubești sportul ăsta. Pentru City în schimb pare că începe o nouă eră odată cu prelungirea lui Pep Guardiola iar această stagiune ar putea fi catalogată drept una de tranziție, mai ales în condițiile în care mulți dintre jucători par incapabili să ia decizia corectă în momentele cheie.

Manchester United - West Bromwich Albion (sâmbătă 22:00)

Ce Manchester United vom vedea sâmbătă seara? Cea care le-a învins cu un joc foarte bun pe PSG sau RB Leipzig? Sau cea care face meciuri extrem de slabe cu formații precum Crystal Palace sau mai nou și în derby-uri cu Tottenham? Mandatul lui Solskjaer pe Old Trafford a fost marcat de principiul ”un pas înainte, doi înapoi” iar un succes categoric cu West Brom ar putea aduce semne importante de încurajare - United are mereu probleme în a desface echipele care stau retrase și așteaptă atacul.

Fulham - Everton (duminică 14:00)

Everton pare să fi ieșit din lupta la titlu înainte să intre. Se pare că nu e drum lung de pe primul loc până pe șapte, iar Ancelotti va fi fericit să afle că Richarlison va reveni la meciul cu Fulham pentru că brazilianului i s-a dus serios lipsa până acum. Un meci care trebuie câștigat dacă Everton vrea măcar să emită pretenții la un loc de cupă europeană în acest sezon.

Leeds - Arsenal (duminică 18:00)

Câte pase o să îi dea David Luiz lui Dani Ceballos? Cei doi vin după o bătaie proaspătă la antrenamente dar cel mai probabil nu vor juca împreună oricum. Arteta are alte dileme pe cap iar poziția lui Aubameyang pe teren nu pare să fie una dintre ele. Gabonezul pare blocat pe flanc de Arteta iar acest lucru se vede în eficiența sa pe teren. Contraatacurile tăioase ale celor de la Leeds vor pune mare presiune pe defensiva tunarilor iar absența lui Elneny de la mijloc nu va ajuta deloc.

Liverpool - Leicester (duminică 21:15)

Liverpool mai primește și vești bune. Klopp îi va avea la dispoziție pentru acest meci pe Fabinho, Andy Robertson și Thiago Alcantara. Va rămâne totuși doar cu Joel Matip fundaș central de meserie și fără cel mai important jucător al său. În acest moment Klopp, după cum a declarat, nici nu se gândește la titlu, dar cormoranii vor dori cu siguranță o victorie împotriva liderului la zi din Premier League.

Programul complet al transmisiunilor Eurosport

Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo