Cel mai spectaculos campionat din lume e gata să înceapă. Pandemia de coronavirus a suspendat temporar sezonul, însă acum jucătorii sunt gata să revină pe teren. Primele 2 partide vor avea loc pe 17 iunie! Premier League va reîncepe cu restanțele Aston Villa - Sheffield și Manchester City - Arsenal, meciuri care nu s-au disputat pe 1 martie deoarece City și Villa au fost implicate în finala Cupei Ligii Angliei.
Totuși, cel mai frumos campionat din lume revine cu reguli clare. Au mai rămas doar două zile până la reluarea campionatului în Anglia, iar pregătirile sunt în toi. Astfel, fotbaliștii sunt acum instruiți cu referire la normele pe care trebuie să le respecte odată cu revenirea pe terenul de fotbal.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50

Premier League revine | Ce nu au voie fotbaliștii să facă pe teren

În ultimele zile, protocoalele pentru reluarea fotbalului în Anglia au fost bine puse la punct, iar azi au început și fotbaliștii să fie puși în temă pentru a ști ce să facă, dar mai ales ce să nu facă la revenirea pe teren. Astfel, jucătorii de la cluburile din Premier League nu vor avea voie să scuipe pe teren, să-și sufle nasul, să nu se apropie prea tare de oficialii partidelor, să nu formeze adunări pe teren și să păstreze distanța fizică la celebrarea unui gol.
În orice caz, suporterii Premier League din România pot răsufla ușurați. Meciurile din campionatul Angliei se văd pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player. Vor fi transmise de Eurosport 13 partide de Premier League săptămâna viitoare, cele mai tari meciuri fiind Man City - Arsenal, Tottenham - Man United și Everton - Liverpool. Pentru "cormorani" poate fi săptămâna în care își adjudecă titlul dacă City pierde cu Arsenal iar echipa lui Jurgen Klopp se impune în derby-ul Merseyside.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38