Fostul mijlocaș al celor de la Liverpool este în acest moment împrumutat la liderul din Bundesliga, Bayern Munchen, însă bavarezii nu vor să îl achiziționeze definitiv. Coutinho nu mai este dorit nici de Barcelona după ce nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor de când a fost transferat de la Liverpool în ianuarie 2018.
Tottenham s-a arătat și ea interesată de mijlocașul brazilian și a fost aproape să îl cumpere vara trecută însă în cele din urmă Coutinho a mers la Munchen. De asemenea și Carlo Ancelotti este un admirator al său și dorește să-l aducă pe brazilian înapoi pe Merseyside. Alte echipe despre care s-a vorbit că îl doresc sunt Leicester, Manchester Untied sau Chelsea.
Totuși, cea mai probabilă destinație a lui Coutinho pare să fie în acest moment Newcastle, cu condiția ca echipa de pe Tyneside să fie cumpărată în cele din urmă de statul saudit, a informat France Football.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 10 ORE

Premier League analizează cu atenție achiziția lui Newcastle

Achiziția clubului nu mai este sigură după ce Premier League a început să investigheze anumite probleme legale ale prințului Mohammed Bin Salman, cel acuzat, printre altele, de asasinarea unui jurnalist în Turcia.
Mai multe persoane au cerut ca achiziția să fie blocată și din cauza unor acuzații privind pirateria și încălcare a drepturilor de autor iar acestea sunt analizate și ele de oficialii Premier League. Totuși, mutarea are în continuare șanse mari să aibă loc în cele din urmă, conform presei britanice.
Dacă achiziția nu va avea loc, Coutinho ar putea fi pus din nou într-o situație neplăcută dar la fel va fi și clubul său Barcelona, care va fi nevoită să plătească un salariu uriaș unui jucător care va rămâne pe bancă cel mai probabil.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53