Carragher, Suarez și Henderson au fost colegi la Liverpool și au jucat sub comanda lui Kenny Dalglish și apoi Brendan Rodgers. După ce Liverpool a cheltuit peste 20 de milioane de euro pentru Jordan Henderson de la Sunderland, Gary Neville a declarat că nu este convins că Henderson are ce îi trebuie pentru a avea succes pe Anfield.
”Înțeleg ce a zis Gary. Când a venit prima oară, eu îl urmărisem doar foarte puțin la Sunderland. Îmi amintesc că la început ezita să aibă anumite intrări sau să facă unele tacklinguri, ceea ce nu a fost acceptat deloc de publicul de pe Anfield”, povestește Carragher.
Carragher a explicat apoi cum a progresat în acea zonă Henderson, cel care este acum căpitanul lui Liverpool. Este vorba de un moment cu Luis Suarez.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 17 ORE

Cearta dintre Henderson și Suarez, moment de cotitură

”A făcut un interviu cu mine acum șase luni unde a vorbit despre reacția după cearta pe care a avut-o cu Luis Suarez, în primul sezon. Îi era foarte greu să fie acceptat de unii juăcători din vestiar, mulți se întrebau dacă e destul de bun”, a declarat Carragher.
”A avut o ceartă, una mică, nu ceva major, cu Luis Suarez, s-au schimbat câteva cuvinte mai dure la antrenament și m-am gândit că îmi place asta. Pentru că Suarez era cel mai bun jucător al nostru la acea vreme, el și Steven Gerrard. Suarez era enervat de o pasă pe care i-a dat-o Henderson iar faptul că Henderson i-a ținut piept, el având doar vreo 20 sau 21 de ani, a demonstrat multe”, consideră el.
”Și a arătat și prin câte trecuse. Cred că se gândea că nu îi mai pasă de nimic așa că de ce nu îl atace pe cel mai bun jucător de la club”, a completat el.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31