Revenirea Premier League este din ce în ce mai aproape. În ședința care a avut loc miercuri, toate cele 20 de cluburi au votat favorabil pentru revenirea la antrenamente cu contact fizic, inclusiv taclking-uri. Astfel, planul pentru revenirea sezonului nu mai are obstacole în cale.

Premier League revine

Într-un comunicat oficial postat de Premier League după întâlnirea celor 20 de cluburi s-a anunțat că "echipele se pot antrena acum ca un grup complet și pot să facă tackling-uri, însă trebuie minimizate contactele care nu sunt necesare. Prioritatea Premier League este sănătatea și bunăstarea tuturor participanților".
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM O ORĂ
În urma acestei decizii, singurul lucru care a mai rămas este stabilirea datei la care va reveni competiția, cel mai probabil 19 iunie. Astfel, echipele vor avea mai bine de 3 săptămâni de antrenamente normale înainte să aibă loc partide oficiale.
Cluburile s-au întors săptămâna trecută la antrenamente cu grupuri de maxim 5 jucători care putea să se pregătească timp de 75 de minute, respectându-se distanțarea socială. Au avut loc deja mai multe serii de testări pentru coronavirus iar aceste testări vor continua de 2 ori pe săptămână până la reînceperea campionatului. Până acum, 8 persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus.
Premier League a fost suspendat la începutul lunii martie, rămânând să se dispute 92 de partide în lunile iunie și iulie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Van Dijk și Salah nu joacă împotriva lui Southampton. Ultimele vești despre starea celor doi
ACUM 4 ORE
Premier League
E gata! Transferul lui Marquinhos la Arsenal a fost făcut, urmează Gabriel Jesus
ACUM 6 ORE