Rezultatele au venit după a șaptea rundă de testare, la care au participat luni și marți 1213 jucători și membri ai staff-ului de la cluburile din Premier League. Primele șase runde de testări pentru COVID-19 au adus 13 rezultate pozitive și 6,261 de teste negative. Testările vor continua săptămâna aceasta iar următoarele rezultate sunt așteptate sâmbătă.
Premier League va reveni pe 17 iunie cu partidele Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal. Manchester United a fost nevoită să-și anuleze amicalul programat marți cu Stoke după ce antrenorul echipei din Championship, Michael O'Neill, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.
Cele două echipe urmau să se întâlnească la baza de antrenamente a diavolilor, la Carrington, însă meciul a fost abandonat imediat ce s-a aflat vestea privind testul pozitiv iar cei de la United au confirmat că nimeni din lot nu a intrat în contact cu managerul celor de la Stoke.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

Premier League revine weekendul acesta pe Eurosport

Premier League revine pe Eurosport! Cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului, fanii celui mai spectaculos campionat din lume pot să revadă în acest weekend 4 dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon de până acum!
Ziua de sâmbătă începe cu marele derby care a avut loc în luna noiembrie dintre Liverpool și Manchester City pe Anfield! După acest meci, pe Eurosport revine o nouă ediție de Premier League Show! Ziua se va încheia cu cel mai neașteptat meci din această stagiune, cel dintre Southampon și Leicester din octombrie.

Programul acestui weekend pe Eurosport

Sâmbătă:
14.00 - Liverpool - Manchester City
15.30 - Premier League Show (LIVE)
16.45 - Southampton - Leicester
Duminică:
13.30 - Wolverhampton - Manchester City
15.00 - Premier League Show (LIVE)
16.00 - Sheffield United - Manchester United

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38