Adam Lallana de la Liverpool, Willian de la Chelsea, David Silva de la Manchester City și Jan Vertonghen de la Tottenham se află printre jucătorii care urmează să devină liberi de contract până pe 1 iulie dacă nu se va ajunge la un acord.
Discuțiile continuă privind datele de începere și încheiere ale ferestrei de transferuri, care urmează să înceapă în ultima zi a sezonului 2019/2020, dar posibilitatea ca un jucător să își schimbe echipa în timpul sezonului a fost exclusă.
Conform acestor planuri, care vor fi votate la ședința Premier League de luni, cluburile au mai multe opțiuni: ar putea aduce în discuție o prelungire a contractelor pentru sezonul 2019/2020 pentru cei care ajung la final, ar putea propune un nou acord prin care s-ar prelungi contractul jucătorului și pentru următorul sezon sau să confirme că nu există nicio ofertă iar jucătorul poate negocia cu alte echipe începând cu 24 iunie.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Prelungirea pentru acest sezon ar fi valabilă până la miezul nopții în ziua ultimului meci al echipei din stagiunea respectivă, oricând s-ar întâmpla acest lucru și va cuprinde aceiași termeni precum contractul actual.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31