Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League | Sheffield United - Tottenham 3-1. Formația lui Mourinho a coborât pe locul 9

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/07/2020 la 22:04 GMT+3

Premier League | Sheffield United - Tottenham 3-1. Formația pregătită de Jose Mourinho a pierdut pe terenul "Săbiilor" și a coborât pe locul 9 în Anglia, la 7 puncte în spatele zonei care asigură accesul în cupele europene.

Premier League | Jose Mourinho, managerul lui Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Spurs avea nevoie de 3 puncte în această seară pentru a rămâne aproape de TOP 6, însă planurile lui Mourinho au fost date peste cap. Fără victorie în primele 3 etape de la reluarea sezonului, Sheffield a deschis scorul în minutul 31, prin Berge, după o fază colectivă minunată. Mijlocașul gazdelor a fost găsit de Basham cu o pasă în mijlocul careului, de unde a reluat la colțul lung, lângă bară, fără speranțe pentru Lloris.
La numai 2 minute distanță, formația lui Jose Mourinho a reușit să egaleze. Lucas a avansat spre careul lui Sheffield, a pierdut duelul fizic cu Robinson și a căzut pe minge. Balonul a ajuns cu noroc la Harry Kane, care a driblat un adversar și a înscris cu o execuție plasată, pe lângă goalkeeper-ul Dean Henderson.

Premier League | Sheffield - Tottenham 3-1. Arbitrajul VAR a anulat golul lui Kane, din prima repriză

Arbitrajul VAR a intervenit și, după mai multe reluări, s-a luat decizia ca golul lui Kane să fie anulat pentru că Lucas ar fi lovit cu mâna mingea, în momentul căderii. Jose Mourinho s-a arătat extrem de nemulțumit de decizia arbitrilor, cerând explicații de pe marginea terenului.
Mai jos, video cu faza controversată:
picture

Premier League | Sheffield United - Tottenham. Golul lui Kane a fost anulat de VAR

Premier League | Tottenham a coborât pe 9, Sheffield a urcat pe 7

Mousset a dublat avantajul formației lui Chris Wilder în minutul 69, după o pasă expediată de Stevens, în fața porții lui Lloris. Francezul a trimis cu latul în plasă, dintre fundașii lui Tottenham, la numai 6 minute după ce a fost introdus pe teren. McBurnie a dus scorul la 3-0 în minutul 84, după o nouă fază excelentă creată de Sheffield, cu multe pase în jumătatea londonezior.
Atacantul gazdelor l-a învins pe Lloris din careul mic, după o pasă oferită de marcatorul primului gol, Berge. Harry Kane, golgheterul lui Tottenham, a reușit golul de onoare în minutul 90, când a transformat pasa expediată de Heung-Min Son.
În urma înfrângerii din această seară, Tottenham a coborât pe locul 9, în timp ce Sheffield a urcat pe 7 în Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo