Ambele echipe au sosit ieri la Carrington pentru a juca o partidă de pregătire, dar cu puține minute înainte ca disputa să înceapă Michael O'Neil, antrenorul lui Stoke, a fost anunțat că are coronavirus. Tehnicianul fusese testat de 6 ori în acest sens, ultima oară luni. Cu doar câteva clipe înainte de duelul cu echipa lui Solskjaer, rezultatele ultimelor analize au sosit, iar antrenorul de 50 de ani a fost informat că ultimul test a ieșit pozitiv.

Premier League | Stoke nu a intrat în contact cu Manchester United

Din fericire pentru United, Stoke se cazase într-o locație îndepărtată de United la complexul din Carrington, astfel că niciunul dintre membrii delegației "diavolilor" nu a intrat în contact cu O'Neil.
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM 2 ORE
Tehnicianul formației de Championship a fost plasat deja în carantină, urmând ca toți fotbaliștii lui Stoke să efectueze noi teste.
"Stoke poate confirma că Michael O'Neil a fost depistat pozitiv la COVID-19, după ce a efectuat un nou test luni. El va ține în permanență legătura cu secunzii săi și va putea să urmărească antrenamentele prin diferite platforme. De partida cu Reading, din 20 iunie, se va ocupa în mod direct asistentul său, Billy McKinlay", a notat Stoke într-un comunicat oficial.
United și-a văzut date planurile peste cap, dar până la urmă se poate considera extrem de norocoasă, pentru că rezultatele testului lui O'Neil au venit în timp util și astfel jucătorii și stafful "diavolilor" nu au intrat în contact cu acesta. În locul amicalului cu Stoke, Solskjaer a organizat un joc școală între fotbaliștii de pe Old Trafford, împărțindu-și lotul în două echipe.
Manchester United va reveni peste 9 zile în Premier League, contra lui Tottenham, formația fostului antrenor, Jose Mourinho. Până la ora acelei partide, "diavolii" speră să poată programa un meci amical, vineri, cu West Ham.

Premier League revine! Din 17 iunie, cel mai frumos campionat de fotbal din lume va fi la Eurosport

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 2 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 7 ORE