Premier League susține săptămânal conferințe cu toate cluburile din campionat în care discută despre reluarea campionatului, însă acest lucru s-ar putea să nu se mai întâmple. După ultima videoconferință de săptămâna trecută, Premier League a emis un comunicat prin care și-a anunțat determinarea să ducă acest sezon până la bun sfârșit.
Pandemia de COVID-19 a paralizat lumea fotbalului iar cluburile din Anglia riscă să piardă o sumă imensă, de peste 750 de milioane de lire sterline, dacă acest campionat nu se va mai disputa.

Sezonul anulat?

Premier League
Mane: "Dacă nu vom câștiga titlul în acest sezon, vom accepta"
08/04/2020 LA 07:21
Directorul celor de la Udinese, Pierpaolo Marino, a oferit însă o declarație care contrazice toate semnele date de către Premier League. Marino le-a spus celor de la Sport Italia că un anunț legat de anularea sezonului de Premier League este iminent!
Federația din Belgia a decis deja să anuleze campionatul, asta în ciuda avertismentelor date de către UEFA cu sancțiuni. În Anglia, Premier League se pregătește să emită un comunicat similar pentru că situația devine foarte, foarte serioasă. Sincer, nu pot decât să sper că ne vom mai bucura de fotbal din nou după coronavirus. Nu contează cât timp va dura, trebuie să ieșim din zona de pericol. Eu sunt îngrijorat pentru sezonul viitor, nu pentru cel vechi | Pierpaolo Marino, director Udinese
Udinese este deținut de către familia Pozzo care o mai are în portofoliu și pe Watford, echipă aflată pe locul 17 în Premier League, primul deasupra liniei, la egalitate însă cu West Ham și Watford și la 2 puncte peste Aston Villa, cea care are un meci mai puțin disputat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33