Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League va arăta foarte diferit când va reveni! Restricții dure stabilite de autorități

Sebastian Ujica

Publicat 02/06/2020 la 21:40 GMT+3

Premier League va reveni pe 17 iunie la Eurosport.

Trofeul Premier League acordat campioanei

Credit imagine: SID

Așteptarea este aproape de final. Premier League urmează să revină în puțin peste 2 săptămâni cu restanțele Manchester City - Arsenal și Aston Villa - Sheffield United.
Săptămâna aceasta va avea loc o nouă rundă de testare a jucătorilor și, dacă un jucător are rezultat pozitiv, el nu va putea să joace în prima etapă deoarece va trebui să stea izolat de colegi timp de 14 zile.

Restricții dure

Chiar dacă revenirea campionatului este o certitudine, autoritățile sportive vor să se asigure că sezonul va fi dus la bun sfârșit. Iar pentru acest lucru au transmis cluburilor o serie de măsuri care trebuie luate încă de acum.
Echipele de inspectori care au vizitat cantonamentele echipelor pentru a se asigura că totul este în regulă au transmis cluburilor și jucătorilor că scuipatul pe gazon este interzis de acum încolo, atât în timpul partidelor cât și la meciuri. Cum uneori acest lucru nu este un gest deliberat, jucătorii vor trebui să se controleze în perioada următoare.
De asemenea, jucătorilor le este interzis să folosească aceeași sticlă de apă, să facă schimb de tricouri și nici sărbătorirea unui gol în grup nu va fi permisă.
Autoritățile sportive vor continua să monitorizeze antrenamentele echipelor din Premier League cu ajutorul înregistrărilor video și a tehnologiei GPS astfel încât să se asigure că regulile sunt respectate. Momentan, nu există pedepse pentru încălcarea regulilor.
Mai multe cadre medicale au susținut că scuipatul poate să răspândească coronavirusul. Dacă în societate obiceiul este considerat unul dezgustător, în fotbal a fost acceptat ca fiind normal deoarece este cauzat de efortul depus de jucători.
O altă veste este că echipele vor putea organiza partide amicale cu porțile închise. Inițial, acestea vor putea fi doar între jucătorii aceluiași club, cum a fost cazul celor de la Liverpool de luni, dar se va permite în zilele următoare și ca echipele să joace între el sub anumite condiții stricte și supervizare. Una dintre condiții este ca echipele să fie geografic în apropiere una de cealaltă.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo