Premier League a anunțat ca va lansa în mod oficial propriul Hall of Fame, care va recunoaște și celebra jucătorii cu un talent excepțional din istoria competiției. Pentru un jucător, să facă parte din Hall of Fame va fi cea mai mare onoare individuală pe care o poate primi, au anunțat oficialii competiției. Primele două nume vor fi anunțate pe 19 martie.
https://i.eurosport.com/2018/09/25/2426795.jpg
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50

Votul fanilor

O listă scurtă cu nominalizați va fi anunțată în aceeași zi iar fanii vor fi invitați să selecteze prin vot ce alți foști jucători vor intra în Hall of Fame în 2020.
”Din 1992, Premier League a găzduit jucători de clasă mondială care au marcat generații și ne-au adus un fotbal minunat sezon de sezon. Un loc în Hall of Fame-ul Premier League va fi rezervat doar celor mai buni. Va fi o ocazie bună pentru fanii noștri din întreaga lume să își amintească de anii precedenți și să ne ajute să celebrăm niște cariere cu adevărat excepționale”, a declarat Richard Masters, directorul executiv al Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38