A fost primul meci oficial al celor două echipe, după o pauză de 3 luni. Ultima oară când Watford jucase pe teren propriu se întâmpla în duelul cu liderul Liverpool, din luna februarie, când formația pregătită de Nigel Pearson le-a administrat "cormoranilor" singura înfrângere din sezonul actual din Premier League. Leicester a avut primele ocazii importante în duelul de pe Vicarage Road, prin Wilfred Ndidi și Jamie Vardy, golgheterul la zi din Anglia.
Watford a replicat prin Doucoure după câteva minute, însă la vestiare s-a intrat cu o remiză albă. Repriza secundă a fost mult mai dinamică, iar gazdele puteau să deschidă scorul încă din primele minute. Ismaila Sarr a scăpat singur cu Kasper Schemichel, după o pasă filtrantă expediată de Troy Deeney, însă goalkeeper-ul "vulpilor" a intervenit salvator și a menținut echilibrul pe tabelă. Același Deeney a trecut apoi la finalizare și a trimis periculos, cu capul, pe lângă poarta trupei pregătite de Brendan Rodgers.
Soyoncu l-a imitat pe căpitanul lui Watford la următoarea fază, expediând tot cu capul pe lângă bară. După ocazia fundașului turc, oaspeții au prins curaj și s-au aflat foarte aproape să dea lovitura. Albrighton a trimis violent în bară, apoi Maddison a reluat la colțul lung, însă Foster s-a aflat la post și a respins excelent.
Premier League
Watford-Chelsea 1-2 | Echipa lui Thomas Tuchel rămâne pe primul loc în Premier League
IERI LA 22:03

Premier League | Watford - Leicester 1-1, după 2 goluri minunate

Meciul părea să se îndrepte către scorul de 0-0, însă o execuție fabuloasă a lui Ben Chilwell a deblocat tabela și a pus-o în mare dificultate pe Watford. Fundașul lui Leicester a prins un șut minunat în vinclul porții lui Foster, care a privit neputincios cum mingea lovește bara și întră în plasă.

Premier League: Watford - Leicester 1-1. Benjamin Chilwell a deschis scorul

Cu ultimele forțe, formația pregătită de Pearson s-a aruncat în atac și a reușit să restabilească egalitatea după un corner. Tot un fundaș a punctat și pentru "viespi". Craig Dawson a reluat acrobatic din foarfecă și a smuls un punct pentru Watford.

Premier League: Watford - Leicester 1-1. Craig Dawson a înscris din foarfecă

În urma rezultatului din această după-amiază, Watford a urcat pe locul 16 în Premier League, cu un singur punct deasupra zonei retrogradării. De cealaltă parte, Leicester se menține pe poziția a 3-a, la 6 puncte în fața lui Chelsea, care va juca mâine, împotriva lui Aston Villa.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 13-a din Premier League
29/11/2021 LA 08:43
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 13-a din Premier League
29/11/2021 LA 07:41