Jucătorii din fotbalul englez vor putea merge la cluburi noi începând cu 27 iulie, la o zi după ce actualul sezon din Premier League va fi încheiat. Pentru transferurile internaționale, fereastra de transferuri se va opri pe 5 octombrie, în timp ce transferurile interne vor mai putea fi făcute până pe 16 octombrie.
Data limită recomandată de UEFA este de 5 octombrie pentru ca loturile formațiilor importante să fie complete la timp pentru competițiile europene. S-a ajuns la un acord independent între campionate, totuși, pentru a se acorda prioritate cluburilor din Football League care au fost afectate serios de criza COVID-19 astfel încăt să-și revină din punct de vedere financiar.
Astfel perioada în plus oferită tranzacțiilor interne ar permite mutări între cluburile din Football League și între ele și cele din Premier League. Echipele din Premier League nu vor putea transfera una de la alta în această perioadă.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Orice jucător care este transferat în această perioadă nu va putea juca pentru noul club decât începând cu sezonul 2020/2021. Astfel, noile achiziții nu vor putea evolua de exemplu în play-off-ul pentru promovarea în Premier League, al cărei finală are loc pe 4 august. Aceste acorduri trebuie aprobate în final de FIFA.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31