Antrenorul norvegian al lui Manchester United a efectuat cinci schimbări deodată, în partida pe care echipa sa a câștigat-o cu Sheffield United pe teren propriu, scor 3-0. Astfel, Solskjaer și-a făcut loc în cartea de istorie a fotbalului mondial prin decizia de a apela la toate cele cinci schimbări pe care le avea la dispoziție.
Antrenorul norvegian a făcut toate înlocuirile permise în minutul 80 al partidei. Într-un moment care a produs un val de reacții pe rețelele de socializare, Solskjaer i-a scos de pe teren pe Martial, Bruno Fernandes, Pogba, Rashford și Greenwood. În locul acestora, i-a trimis pe gazon pe Ighalo, Pereira, McTominay, Juan Mata și Daniel James.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34

Premier League | Manchester United - Sheffield 3-0. Martial, magistral

"Diavolii roșii" s-au impus categoric împotriva "Săbiilor", la finalul unui meci în care Anthony Martial a reușit un hat-trick. United avea nevoie de o victorie în această seară pentru a rămâne în cursa pentru un loc de UEFA Champions League. Trupa pregătită de Ole Gunnar Solskjaer s-a descurcat impecabil în fața lui Sheffield, formație care a impresionat în prima parte a sezonului.
Băieții lui Solskjaer au dominat categoric duelul de pe Old Trafford, iar Martial a deschis scorul după numai 7 minute, reluând în plasă pasa expediată de Marcus Rashford. Atacantul francez a dublat avantajul lui United înainte de pauză, când s-a aflat încă o dată la momentul și locul potrivit, finalizând excelent pasa oferită de Wan-Bissaka. Eroul serii a reușit hat-trick-ul în minutul 74, când l-a învins pe goalkeeper-ul Moore cu o "scăriță" elegantă, după o pasă filtrantă trimisă de același Rashford.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40