Alli a trecut prin momente teribile săptămâna aceasta. Mijlocașul de 24 de ani al lui Tottenham s-a trezit cu tâlhari cu fețele acoperite în casa sa din Londra, în timp ce juca biliard cu niște prieteni și iubita lui, Ruby Mae. Internaționalul englez a primit o lovitură în zona feței de la unul dintre tâlhari, fratele său adoptat fiind și el lovit după ce a încercat să-i oprească.
La final, hoții au plecat din casa din Hadley Wood, Herts cu 2 ceasuri scumpe și bijuterii ce îi aparțineau lui Mae. Poliția a confirmat faptul că a fost chemată la casa lui Dele Alli și a sugerat că tâlharii au premeditat jaful. Din fericire, rănile suferite de Dele Alli și fratele său au fost superficiale și nu a fost nevoie de tratament la spital.

Premoniția lui Hugo Lloris

Ligue 1
Hugo Lloris, la un pas de revenirea în Ligue 1! Ce club va demara negocierile pe 1 ianuarie
29/12/2021 LA 14:42
Îngrijorat de jafurile care au luat amploare la casele fotbaliştilor din Londra, portarul lui Tottenham a decis să nu se uite la bani și să facă tot ce poate pentru a-și proteja cât mai bine familia. Llloris a decis să cheltuiască 17 mii de euro pentru un câine care să-l apere în cazul în care se trezește cu musafiri nepoftiţi. Este vorba de un patruped cu un pedigree de excepție, care a lucrat în armată şi în poliţie, un ciobănesc belgian cu un coeficient de inteligenţă ridicat.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Hugo Lloris, OUT de la Tottenham? Conte refuză să ofere vreo asigurare privind viitorul portarului
26/12/2021 LA 13:09
Premier League
Cele 5 probleme urgente de care trebuie să se ocupe Antonio Conte la Tottenham
03/11/2021 LA 07:49