Pandemia de coronavirus a produs găuri substanțiale în bugetul lui Manchester United, motiv pentru care Ole Gunnar Solskjaer va fi foarte ocupat în fereastra de transferuri din vară, anunță The Mirror. Nu mai puțin de 10 jucători ar urma să părăsească Old Trafford în următoarele luni.
Cu ocazia fiecărei ferestre de mercato, numele mai multor staruri din fotbalul mare sunt asociate cu Manchester United, însă de când Ole Gunnar Solskjaer a preluat banca tehnică a diavolilor roșii, trupa de pe Old Trafford a cedat mai mulți fotbaliști decât a adus, însă jurnaliștii din Marea Britanie sunt de părere că în fereastra din vară se va produce schimbarea pentru ocupanta locului secund din Premier League.

Se anunță exodul la Manchester United: 10 jucători, pe lista neagră a lui Solskjaer

Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
19/09/2021 LA 05:49
De la Romelu Lukaku la Ander Herrera, mai mulți fotbaliști cheie au plecat de pe Old Trafford de când Solskajer a preluat echipa. Tehnicianul norvegian are de gând să continue construcția echipei cu fotbaliști world class, însă mai mulți jucători din lotul pe care-l are la dispoziție și-au făcut în acest context loc pe lista neagră a lui Solskjaer.
Prin urmare, potrivit The Mirror, David de Gea, Paul Pogba, Brandon Williams, Juan Mata, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Diogo Dalot, Andreas Pereira, Sergio Romero și Lee Grant sunt fotbaliștii la care trupa de pe Old Trafford vrea să renunțe în perioada următoare. Se vor obține astfel sume importante, pe niște jucători care nu intră în vederile staff-ului tehnic, astfel încât "diavolii" vor putea să transfere noi fotbaliști pe posturile deficitare. Unul dintre fotbaliștii vizați de Solskjaer este Declan Rice, adaptat deja la ritmul din Premier League. Grealish este și el unul dintre jucătorii la care "diavolii" tânjesc.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
"O ia personal și va arăta ce poate face!" Reacția lui Solskjaer despre criticile aduse lui Ronaldo
30/08/2021 LA 14:09
Fotbal
Ce variante are United pentru a-l înlocui pe Pogba! Una dintre țintele englezilor, OUT de pe piață
21/08/2021 LA 06:40