”Multe comunități ar putea pierde cluburile dragi fără șanse de a mai reveni”, a avertiat Clarke, care vorbea la o conferință a consiliului FA. ”În fața unei situații fără precedent, toți cei implicați în fotbal trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor și să lupte împreună pentru a menține acest sport în viață”, a continuat el.
”Este timpul ca cei implicați să ajungă la un acord petnru a ne salva sportul. Să contribuie. Fotbalul este un sport de echipă și acum este timpul să colaborăm”, a declarat Clarke.
Premier League a propus o reducere cu 30% a salariilor fotbaliștilor dar asociația fotbaliștilor a informat că acest lucru ar afecta sistemul de sănătate, pentru că vor scădea veniturile deci și taxele. Jucătorii din primul eșalon vor începe negocierile cu fiecare club în parte privind tăierile de salarii.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Clarke a declarat: ”Ne angajăm să terminăm acest sezon petnru a rezolva problemele promovării și retrogradării precum și acordării titlului pe merit. Totuși, este posibil să nu putem face acest lucru pentru că nu fotbalul este prioritatea, ci sănătatea și vom face așa cum ne spune guvernul. Mai jos la nivel structural, cluburile din ligile inferioare ne-au cerut ca sezonul să fie scurtat iar acestă decizie aparține consiliului FA. După pandemie vor veni consecințele economice și toată lumea va avea de suferit”.
”Există pericolul să pierdem cluburi sau chiar ligi întregi din cauza colapsului financiar”, a încheiat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53