Articol scris de Andrei Nicolae
Rangnick a devenit oficial interimar după victoria de aseară a "diavolilor roșii" în fața lui Arsenal și în dimineața aceasta și-a prezenat viitorul plan menit să o facă pe United o candidată la titlu din nou până în 2024. Timp de jumătate de oră, tehnicianul de 63 de ani a analizat situația clublului din mai multe puncte de vedere.
Noul manager a pus accent pe multitudinea de transferuri eșuate, care au dus la o lipsă de omogenitate în cadrul echipei: "Clubul nu a avut continuitate în semnarea noilor jucători și în menținerea ADN-ului echipei. Pentru viitor, membrii conducerii și cu mine avem aceeași opinie. Este important să nu avem foarte multe schimbări la nivel de management".
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 14 ORE
Întrebat de ambițiile pe mai departe, Rangnick a spus că într-o lume ideală, echipa ar fi în Top 4 și ar fi o candidată sigură la titlu. Mai mult decât atât, tacticianul a confirmat că a urmărit ultimele meciuri ale echipei, chiar și pe cele dinainte de semnarea contractului: "Sunt conștient de ce se întâmplă aici, în Premier League. Este clar că echipa are o abundență de jucători talentați. Obiectivul meu principal este să aduc mai mult echilibru. Chiar și ieri am primit 2 goluri și am avut nevoie de 3, pentru a câștiga. Încasăm prea mult".
CITEȘTE ȘI:
SOLSKJAER AR PUTEA REVENI ÎN FOTBAL MAI REPEDE DECÂT AR FI CREZUT ORICINE. UN MARE CLUB E GATA SĂ ÎI OFERE O ȘANSĂ

Rangnick, despre Ronaldo: "E incredibil, un profesionist"

Cristiano Ronaldo a fost, ca de obicei, un subiect de discuție abordat, iar neamțul a afirmat că poate să își adapteze stilul de joc nu doar în funcție de starul echipei, cât și de restul talentelor pe care le are lusitanul în jurul său: "Mereu trebuie să îți adaptezi stilul pentru a integra jucătorii. (Ronaldo) Este incredibil, un profesionist. La vârsta lui nu am văzut vreun jucător să fie atât de bine din punct de vedere fizic. Este vorba despre dezvoltarea echipei, nu doar a lui Cristiano. Jucăm în cele mai competitive competiții din lume. Și coechipierii săi trebuie să aducă același aport".
Antrenorul care a trecut pe la Leipzig a refuzat să vorbească despre o eventuală posibilitate de a rămâne pe bancă, în cazul în care cele șase luni decurg foarte bine. Alt aspect interesant a fost aducerea în discuție a fostului antrenor, Ole Gunnar Solskjaer, Rangnick confirmând că a vorbit cu norvegianul, pentru a cunoaște cât mai bine lucrurile din interior.
Ralf Rangnick speră să fie pe banca lui United la meciul de dumincă, disputat în fața celor de Crystal Palace.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40