Fostul antrenor de la Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, club cu care a ajuns până în finala UEFA Champions League, a vorbit pentru prima dată după demiterea de la club. El a fost înlocuit după un start de sezon dezamăgitor, cu Tottenham în a doua jumătate a clasamentului din Premier League. Pochettino a fost înlocuit în mai puțin de 24 de ore cu Jose Mourinho.
Dacă mai mulți jucători ai lui Tottenham au postat mesaje după plecarea lui Pochettino, antrenorul argentinian a menținut tăcerea până acum. El a ținut să le mulțumească tuturor de la club, inclusiv patronului Joe Lewis și președintelui Daniel Levy.
Vreau să le mulțumesc lui Joe Lewis și Daniel Levy pentru că mi-au dat oportunitatea să fac parte din istoria lui Tottenham. Vreau să le mulțumesc tuturor celor pe care i-am întâlnit la Tottenham, tuturor celor din staff-ul clubului și jucătorilor din acești 5 ani și jumătate. Vreau să menționez în special și fanii care fac ca acest club să fie grozav cu sprijinul lor fantastic.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Am dat tot ce aveam mai bun pentru a realiza obiectivele care mi-au fost solicitate la prima întâlnire. Au fost deopotrivă provocări dificile, cât și victorii entuziasmante. Multă baftă pe viitor, sunt sigur că drumurile ni se vor întâlni din nou.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12