Fostul antrenor de la Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, club cu care a ajuns până în finala UEFA Champions League, a vorbit pentru prima dată după demiterea de la club. El a fost înlocuit după un start de sezon dezamăgitor, cu Tottenham în a doua jumătate a clasamentului din Premier League. Pochettino a fost înlocuit în mai puțin de 24 de ore cu Jose Mourinho.
Dacă mai mulți jucători ai lui Tottenham au postat mesaje după plecarea lui Pochettino, antrenorul argentinian a menținut tăcerea până acum. El a ținut să le mulțumească tuturor de la club, inclusiv patronului Joe Lewis și președintelui Daniel Levy.
Vreau să le mulțumesc lui Joe Lewis și Daniel Levy pentru că mi-au dat oportunitatea să fac parte din istoria lui Tottenham. Vreau să le mulțumesc tuturor celor pe care i-am întâlnit la Tottenham, tuturor celor din staff-ul clubului și jucătorilor din acești 5 ani și jumătate. Vreau să menționez în special și fanii care fac ca acest club să fie grozav cu sprijinul lor fantastic.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
ACUM O ZI
Am dat tot ce aveam mai bun pentru a realiza obiectivele care mi-au fost solicitate la prima întâlnire. Au fost deopotrivă provocări dificile, cât și victorii entuziasmante. Multă baftă pe viitor, sunt sigur că drumurile ni se vor întâlni din nou.
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
IERI LA 09:44
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
IERI LA 05:01