”Este un club minunat, cu o istorie bogată și cu fani pasionați. Există o viziune clară din partea patronului pentru a aduce succes și trofee. Este ceva ce mă atrage ca manager și sunt încântat că voi putea lucra cu toată lumea de la club pentru a transforma această viziune în realitate”, a afirmat Ancelotti.
”Am văzut în meciurile din ultimele două săptămâni că jucătorii pot multe. Munca depusă de Duncan a fost minunată. O organizare puternică, disciplină și motivația sunt ingrediente esențiale în fotbal și sunt fericit că el va face parte din staff-ul meu”, a continuat italianul.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Marcel Brands, directorul sportiv al lui Everton, a declarat: ”În urma unui proces riguros al conducerii, este o plăcere să îl primim pe Carlo Ancelotti la Everton. El este unul dintre cei mai buni manageri din lume și un câștigător desăvârșit, având succes în toate campionatele puternice din Europa”.
”Este antrenorul perfect pentru noi. Împarte viziunea noastră pentru club și suntem siguri că entuziasmul lui pentru a duce spre succes echipa cu abilitățile sale tactice și capacitatea de a relaționa cu jucătorii vor aduce succesul pe Goodison. Carlo a demonstrat de multe ori că poate construi o echipă care să câștige trofee”, a afirmat el.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Premier League a anunţat datele de reprogramare a 4 noi meciuri amânate în decembrie
06/01/2022 LA 11:37