”Este o onoare imensă. Arsenal este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Trebuie să ne batem pentru trofeele importante și mi-a fost clar din discuțiile cu Stan și Josh Kroenke că asta vom face”, a declarat spaniolul.
”Cu toții știm că este mult de muncă pentru a ajunge la aceste obiective dar sunt încrezător că o putem face. Sunt destul de realist și îmi dau seama că nu se întâmplă peste noapte, dar actualul lot este destul de talentat și există mulți jucători tineri destul de buni de la academie”, a adăugat Arteta.
https://i.eurosport.com/2019/12/20/2739958.jpg
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Josh Kroenke, vorbind în numele conducerii lui Arsenal, a declarat: ”Suntem încântați să îl aducem pe Mikel înapoi. Știe care sunt așteptările noastre și ale fanilor din toată lumea și suntem încrezători că poate juca un rol important pentru a duce clubul înapoi la nivelul dorit”.
”Vreau să îi mulțumesc lui Freddie Ljungberg pentru că ne-a condus în ultimele trei săptămâni. Și-a asumat răspunderea și ne-a ajutat în această perioadă dificilă”, a completat el.
Directorul sportiv de la Arsenal, Raul Sanllehi, a afirmat că clubul s-a întâlnit ”cu mai mulți candidați de clasă mondială” iar Arteta a fost ”persoana perfectă”.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
17/05/2022 LA 08:03