Maguire a declarat pentru BBC că ofițeri îmbrăcați în civil, care nu s-au identificat, au oprit mașina grupului său în Mykonos, l-au dat afară, l-au lovit în picioare și i-au spus că este terminată cariera sa.
Jucătorul de 27 de ani susține că a încercat să fugă - cu o cătușă pusă - pentru că nu avea nici cea mai mică idee cine erau acei bărbați. Marți Maguire a primit 21 de luni și 10 zile de închisoare cu suspendare la procesul săud e pe insula Syros.
Miercuri, avocații săi au făcut apel la această decizie. Astfel, conform legii din Grecia, apelul anulează condamnarea lui Maguire și tot cazul va fi rejudecat la un tribunal mai înalt.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 5 ORE

Maguire, în lacrimi: ”Mi-a fost teamă pentru viața mea!”

Fundașul central, care neagă că ar fi lovit cu pumnul sau că ar fi încercat să ofere mită poliției, a precizat: ”Nu mi se pare că datorez scuze nimănui. Îți ceri scuze când ai făcut ceva greșit”.
”Nu îi doresc nimănui așa ceva. Evident că situația este una specială pentru mine și îmi pare rău că fanii și clubul au trecut prin asta, dar nu am făcut nimic greșit. Am fost într-o situație care i s-ar fi putut întâmpla oricui”, a declarat el.
”M-au lovit mult în picioare. Eram atât de panicat încât nici nu mai simțeam durerea. Mi-era frică. Mi-era frică pentru viața mea”, a declarat englezul, în lacirmi, pentru BBC.
”Eu știu ce s-a întâmplat în acea noapte, știu adevărul. Când vorbesc despre asta devin emoțional, dar asta pentru că sunt furios. Voi trece peste”, a completat Maguire.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 7 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59