Imediat după aflarea veștii, antrenorul "tunarilor" a oferit și prima reacție, asigurându-i pe suporterii lui Arsenal că va reveni pe banca echipei cât mai repede cu putință.
"Este extrem de dezamăgitor ce se întâmplă. M-am decis să fac testul după ce am început să mă simt rău. Sper să revin la lucru cât mai repede posibil.", a spus Arteta pentru site-ul oficial al lui Arsenal.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
IERI LA 11:02

Arteta, depistat pozitiv cu Covid-19

Potrivit comunicatului emis de Arsenal, Arteta a fost izolat de urgență, împreună cu toții membrii staff-ului cu care acesta a interacționat în ultimele zile.
"Ne așteptăm să existe un număr mare de persoane cu care Mikel Arteta a avut contact direct în ultima perioadă, inclusiv jucători de la prima echipă. Ca măsură de precauție, cu toții vor intra în auto-izolare, iar baza de antrenament va fi închisă.Sperăm ca toți cei care nu au interacționat cu Arteta și se simt bine să revină la lucru în următoarea perioadă.
Vom demara o investigație atentă pentru a evita orice potențial pericol.Este clar că nu vom putea desfășura meciuri în următoarea perioadă. Vom încerca să stabilim următorii pași împreună cu autoritățile, organizatorii Premier League, Fooball Association și cu celelalte cluburi implicate.", se arată în comunicatul clubului.

Sanllehi: "Arteta este principala noastră preocupare"

Raul Sanllehi, directorul sportiv al lui Arsenal, a oferit primele detalii despre situația actuală de la club.
"Mikel, jucătorii și membrii staff-ului tehnic vor fi în permanență susținuți. Cu toții vom respecta ordinele medicale și sperăm să revenim la antrenament cât mai repede. În acest moment, recuperarea lui Mikel este principala noastră preocupare."
Oficialii Premier League au anunțat că vor organiza mâine o ședință de urgență pentru a stabili următorii pași în direcția evitării epidemiei de Covid-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
IERI LA 07:55
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53